Mesazh urimi me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor

Myftinia e rrethit Puke me rastin e fillimit te vitit te ri shkollor uron te gjithe nxenesit pukjan dhe ne veçanti nxenesit e klasave te klasa-parepare,nje vite te mbare shkollor! Urim i veçante shkon per medresistet pukjan qe do ulet per here te pare kete vit ne bankat e medreseve. Allahu ua lehtesofte rrugen e dijes!
14 shtator 2014

Leave a Reply