Me rastin e Kurbanit drejtuesit e institucioneve vizit ne Myftinin e Pukes

Me dt.11.8.2019, drejtues te institucioneve zhvilluan vizit ne Myftinine e Pukes per te percjell urimet me rastin e festes se Kurban Bajramit. Te paret qe uruan ishin drejtuesit e Kishes Katolike Puke, per te vijuar me ato te Bashkive, drejtorive te ndryshme, subjekteve politike, shoqerise civile etj. Mysafiret u priten nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe anetare te Keshillit te Myftinise Puke.

Dt. 11.8.2019

20190811_083005

20190811_092907 20190811_093748 20190811_101812

Leave a Reply