Me rastin e Kurban Bajramit , Myftinia Puke shperndau mishin e kurbanit

Ne kuader te festes se Kurban Bajramit Myftinia Puke me mbeshtetjen e Fondacionit Miresia beri shperndarjen e mishit te kurbanit per disa familje ne qytetin e Pukes.
Me kete rast Myftiu Gezim Kopani falenderoj fondacionin Miresia per mbeshtetjen dhe bashkepunimin e vazhdueshem.
(Date. 19.06.2024)

Leave a Reply