Profeti Muhammed (a.s) dinjiteti njerëzorë

“Me date 13.01.2014 eshte ditelindja e Profetit Muhammed a.s.”

Myftinia e rrethit Puke ne kuader te muajit te “Mevludit” ditelindjes se hz.Muhammed a.s.  dhe ne zbatim te udhezimeve te Komunitetit Mysliman te Shqiperise do zhvilloje disa aktivitete ku teme kryesore do jete:

Profeti Muhammed (a.s.) dinjiteti njerezore

Ne qender te fotoes ka te shkruar "Muhammed" a,s.
Ne qender te fotoes ka te shkruar “Muhammed” a,s.

Myftinia Puke

Leave a Reply