Mbesimtarët falnin teravit e fundit të muajit ramazan 2022

Fotografi e bere me nje pjese te xhematit te xhamise se qytetit Puke bere pas faljes se teravive te fundit. Date 30 prill 2022

Ashtu si ne te gjithe boten edhe besimtaret mysliman te rrethit te Pukes kryen faljen e teravive. Per gjate gjithe muajit ramazan myslimanet pukjan mbushen xhamit ne kryerjen e ibadeteve dhe adhurimeve ndaj Allahut. Pervec numrit te shume te rinis qe moren pjese ne faljen e teravive dhe jo vetem u vu re kete vit edhe shtimi i agjeruesve te rinj. Me kete rast stafi i Myftinise Puke uron te gjithe muslimanet e rrethit Puke agjerim dhe lutje te pranuar.

Leave a Reply