Komuniteti Mysliman i Shqiperise organizon konkursin e pare te thirrjes se Ezanit

Konkurenti i Pukes per thirrjen e Ezanit Erjon Laçi sebashku me
Nenkryetarin e KMSH Taulant Bica

Komunitetit Mysliman i Shqiperise organizoi konkursin e “Thirrjes se Ezanit”, konkurs i zhvilluar per here te pare ne rang kombetare. Ne konkurs moren pjese kandidate nga e gjithe Shqiperia te grupmoshave 15 deri 25 vjeç. Konkursi kaloj neper tre faza. 1. Thirrja nepemjet ambienteve e xhamive te myftinieve 2. Seleksionimi lokal sipas cdo myftinie dhe 3. Diten e shtune 17 korrik 2021, ne ambientet e Universitetit Beder u zhvillua finalja. Ne konkurs mori pjese Kryetari i Komunitetit Mysliman te Shqiperise, Nenkryetari i KMSH-se, myftinjte e rretheve dhe Rektori i Kolegjit Universitar “Beder”. Aktivitetin e pershendeti Kreu i KMSH H.Bujar Spahiu, Nenkruetari i KMSH-se Taulant Bica etj.
Ne kete konkurs rrethi i Pukes perfaqesohej nga konkurenti Erjon Laçi. Ne fund te degjimit te konkurenteve juria beri vlersimin e konkurenteve duke shpalluar me 25 konkurenteve keto vleresime:

-Cmim i pare ; Klodian Tota nga Peshkopia
-Cimim i dyte; Haxhi Duka nga Elbasani
-Cmim i trete; Tomi Hymeraj nga Fushe Kruja.

Leave a Reply