Kolana “Zani i Naltë”, botimi i fundit i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë

Kolana “Zani i Naltë”, botimi i fundit i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, tashmë me 30% ulje për të gjithë abonentët në revistat “Drita Islame” dhe “Zani i Naltë”.

Të interesuarit mund ta gjejnë Kolana “Zani i Naltë pranë biblotekes Miqt e Librit tek Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ose pranë Xhamisë së re Pukë.

Për rrethin e Pukës mund të kontaktoni edhe në këtë numer telefoni +35568502099

Leave a Reply