KMSH;Takim me Myftite dhe Imamet e Shkodres,Malsise se Madhe,Pukes dhe Lezhes

Paraditen e sotme me 1.12.2015 ne sallen e konferencave te Medresese H.Sh.Shamia Shkoder Kryetari i Komunitetit

Mysliman te Shqiperise H.Skender Bruçaj zhvilloi nje takim me Myftite dhe Imamet e Shkodres,Malsise se Madhe, Pukes dhe Lezhes.

Shkoder,01.12.2015
Shkoder,01.12.2015

Ne kete takim u diskutua mbi aktivitet islame qe zhvillohen ne keto zona si dhe rendesin qe duhet dhene ruatjes se harmonise dhe vellazerise islame, kultivimit te metejshem te paqes sociale dhe te ruajtjes se saj. Ne takim u diskutua dhe mbi problematikat e ndryshme qe hasen ne pune.

Gjate takimit diskutan edhe; N/Kryetari i KMSh-se Ali Zaimi, Myftiu i Shkodres Muhamed Sytari, Myftiu i Malsise se Madhe Edmir Smalaj,Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe Myftiu i Lezhes Agim Terziu.

Date 01.12.2015

Fotografi: Myftinia Shkoder

Leave a Reply