Kerkojme mbeshtetje per dhjetra familje mysliman te cilat kan nevoj urgjente per ndihme

Mbi 20 familje mysliman ne rrethin e Pukes i kan bere apel Myftinise se rrethit te Pukes per ti ndihmuar.

Shtepia e nje familje myslimane ne fshatin Trun i Poshtem.
Shtepia e nje familje myslimane ne fshatin Trun i Poshtem.

Mbas ketyre kerkesave; Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka ngrit nje grup pune per te evidentuar hallet dhe nevojat akute qe kan keto familje duke filluar nga.

“Grupi i punes i ngritur nga Myftinia e rrethit Puke doli ne perfundim se:

Qerret 1 familje

Kabash 2 familje

Puke 10 familje

Fushe Arrez 5 familje

Trun: 5 familje

Te cilat kan nevoj urgjente per: Ndertim te nje dhome per streh (Puke), Sobe (stufe) te re, veshembathje te ndryshme (batanie. kepuc, ilaçe etj), si dhe ushqime.”

Keto familje nuk kan asnje te ardhur, jetojne ne kushte ekstreme. Prandaj kush ka mundesi, Myftinia e rrethit Puke ju fton qe te na ndihmoni me sa te keni mundesi qe tu gjendemi pran ketyre familjeve te cilat tashme syt i kan me shprese tek Zoti dhe njerezit me zemer te mir e bujuar.

Kush deshiron te jap kontributin e tij qofte sado i vogel, te kontaktoje ne; +355685020099.

Shtepia e nje familje mysliman e ndertuar me talla dhe balt.

Leave a Reply