Kan filluar abonimet ne revisten “Drita Islame”

Myftinia e rrethit Puke njofton se kan filluar regjistrimet ne revisten “Drita Islame” Abonimet jane 6 mujore me vlere 700 leke dhe 12 mujore me vlere 1200 leke. Abonimet mund ti beni cdo dite prane xhamise se re te qytetit te Pukes.

Per abonime kontaktoni ne numrin: 0685020099 ose ne numrin 0672033600.

 

Revista Drita Islame eshte organ i Komunitetit Mysliman te Shqiperise.

Leave a Reply