Kalendari i aktiviteteve të Myftinisë Pukë në kuader të 100 Vjetorit të Themelimit të KMSH-së dhe Myftinisë Pukë

Ne kuader te vitit Jubilar te 100 Vjetorit te Themelimit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise dhe te Myftinise se rrethit Puke, Keshilli i Myftinise Puke ne mbledhjen e radhe ka miratuar kete kalendar te aktiviteteve qe sipas mundesise deshiron te realizoje.

Leave a Reply