Filloi ndertimi i minareve te Xhamise se fshatit Qerret.

Filloi ndertimi i minareve te Xhamise se fshatit Qerret. 

Eshte ne rruge te mbare ndertimi i dy minareve te Xhamise se fshatit Qerret. Ecuria e punimeve eshte ndjekur nga inxhinieri Hysni Bushi si dhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani. Sipas inxhinieri cdo gje eshte ne hapa shume te mire dhe sipas projektit. Ndersa Myftiu Gezim Kopani ka shprehur kenaqesin e vecant teksa po shikonte punen qe po behet.

Xhamia e fshatit Qerret eshte e vetmja Xhami ne rrethin e Pukes e cila do kete dy minar. Xhamia e fshatit Qerret mundesohet nga Sait Fishta dhe Liljan Idrizi.

28 gusht 2014

IMG_2326 IMG_2325 IMG_2327 IMG_2329 IMG_2331

Leave a Reply