Fëmijët e qytetit Pukë festojnë Fitër Bajramin

Kete here femijet e qytetit Puke e festojne ndryshe Fiter Bajramin. Nen kujdesin e Pergjegjeses se Zyres se Gruas prane Myftinise Puke Erjola Kopani dhe aktivistet e saj u organizua ne xhamin e qytetit Puke nje feste e veçante per femijet e ketij qyteti. Aktivitetin e pershendeti dhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili pasi uroj te gjithe femijet e pranishem sebashku me bashkeshorten e tij Erjola Kopani ben edhe shperndarjen e dhuratave me urimin e festes se Fiter Bajramit.Ky aktivitet u mbeshtet nga nje pukjan emigrant dhe disa besimtar te tjere te xhamis se qytetit Puke.
Date: 02 maj 2022

Leave a Reply