Familjet në nevoj ndihmohen nga Myftinia Pukë

Myftinia Puke me mbeshtetjen e fondacionit Mirenjohja dhe vellezerve mysliman nga Kuvajti beri te mundur te ndihmohen me sobe dhe batanije disa familje ne qytetin e Pukes. Myftiu Gezim Kopani falenderoi donatoret Kuvajtian dhe fondacionin Mirenjohja per ndihmen e dhene familjeve ne Puke si dhe per bashkepunimin me Myftinin e Pukes duke uruar per bashkepunime te tjera ne vijim. Puke 21 janar 2023

Leave a Reply