Familje të ndryshme zhvillojnë vizita në Myftininë e Pukës

Ndryshe nga heret e tjera gjate keti muaji ramazan Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka pritur vizita nga familje te ndryshme pukjane dhe jo vetem. Emruesi i perbashket i ketyre vizitave ka qene agjerimi dhe lutjet qe duhen bere gjate muajit ramazan, ndersa nga ana e tij Myftiu Gezim Kopani u ka bere shpjegimet e nevojshme si dhe u ka dhuruar libra te ndryshem islam.

Leave a Reply