Falet namazi i Kurban Bajramit edhe ne Iballe

Qe ne oret e para te mengjesit myslimanet e fshatit Iballe i jane drejtuar Xhamise se fshatit Iballe. Predikimet dhe faljen e namazit te Kurban Bajramit e drejtoi imam Bekim Sokoli. Ne fjalen e tij imam Bekim Sokoli foli mbi rendesin e besimit dhe adhurimit te Allahut xh.sh duke pergezuar besimtaret mysliman te fshatit Iballe per festen e Kurban Bajrami.

Iballe 04.10.2014

Leave a Reply