Drejtues te institucioneve ne Puke urojne Kurban Bajramin

Me rastin e festes se Kurban Bajramit drejtues te institcioneve dhe shoqerise civile ne rrethin e Pukes zhvilluan vizita urimi ne Myftinine e Pukes.20170901_082310

Te paret qe uruan Myftiun e Pukes Gezim Kopani ishin perfaqesues te Famullis se Kishes Katolike Puke te shoqeruar nga Famullitari Giovanni Fiocchi.

Uruan gjithashtu perfaqesues te Bashkise Puke te kryesuar nga N/Kryetari i saj Artan Zaja. Per bere urime me rastin e Kurban Bajramit ishte i pranishem edhe Kryetari i Bashkise Fushe Arrez Fran Tuci.

Nuk munguan urimet edhe nga forcat politike te rrethit te Pukes, Keshtu drejtuesit e deges se PS Puke te kryesuar nga Drejtuesi Politik Pavlin Luli uruan Myftiun e Pukes me rastin e Kurban Bajramit. Per te vazhduar me viziten e deges e PD te kryesuar nga Prel Gjoni, me viziten e deges se LSI te kryesuar  nga Sajrmira Laçi si dhe urimet e shoqerise civile dhe te lidhjes se shkrimtareve te rrethit te Pukes.

Puke 01.09.2017

20170901_091352 20170901_093121 20170901_094425 20170901_094438 20170901_101752

Leave a Reply