Atmosfera e festes se Kurban Bajramit ne Puke.03.10.2014

Kjo eshte atmosfera e festes se Kurban Bajramit ne qytetin e Pukes sot date 03 tetor 2014

Myftinia e rrethit Puke uron te gjithe besimtart mysliman te rrethit te Pukes dhe te gjithe Shqiperise “PER HAJER FESTEN E KURBAN BAJRAMIT!”

IMG_2497 IMG_2499 IMG_2504

Leave a Reply