Antare te Myftinise se rrethit Puke vizite ne qytetin e Prizrenit

Me organizimin e Myftiut Gezim Kopani me date 28.04.2016 nje grup Aktivistesh te Rinise Islame Puke si dhe Anetare te Keshillit te Myftinise Puke zhvilluan vizite ne qytetin e Prizrenit.

Pas vizites ne Myftinine e Prizrenit , vizituan Xhamin e Bajraklise pran Myftinise e cila eshte e vjeter rreth 500 vjecare, Xhamin e Sinan Pashes e cila gjithashtu eshte po aq e vjeter, Lidhjen e Prizrenit, Kalan e Prizrenit si dhe shume vende te tjera.

Prizren: 28.04.2016

20160428_072414 20160428_110029 20160428_111934 20160428_121452 20160428_163348

Leave a Reply