Home » Archives by category » Video

Vlera e sadakasë

Vlera e sadakasë

Share

Aktivitetet e Myftinisë së rrethit Pukë ndër vite

Aktivitetet e Myftinisë së rrethit Pukë ndër vite

Share

Mejtepet e rrethit Pukë

Mejtepet e rrethit Pukë

Share

Femra në Islam

Femra në Islam

Share

Harmonia nder fetare ne fshatin Iballe – Puke

Harmonia nder fetare ne fshatin Iballe – Puke

Share

Falja e namazit

Falja e namazit

Share

Agjerimi i muajit ramazan

Agjerimi i muajit ramazan

Share

Myftinia Puke ka pergatitur nje cikel emisionesh ne kuader te muajit Ramazan 2021

Myftinia Puke ka pergatitur nje cikel emisionesh ne kuader te muajit Ramazan 2021

Gjate muajit Ramazan 2021, Myftinia Puke do publikoj disa emisione te pergatitur enkas per muajin e bekuar te Ramazanit 2021. Ne keto emisione do trajtohen tema si: Adhurimi ndaj Allahut , Namazi, Agjerimi, Sadakaja etj. Po ashtu do trajtohen dhe tema si: Historia e besimit islame ne rrethitn e Pukes (xhamit, hoxhallaret, mejtepet…) , harmonia […]

MESAZH URIMI I MYFTIUT TE PUKES GEZIM KOPANI ME RASTINE FILLIMIT TE MUAJIT RAMAZAN 2021

MESAZH URIMI I MYFTIUT TE PUKES GEZIM KOPANI ME RASTINE FILLIMIT TE MUAJIT RAMAZAN 2021

Bismilahir Rahamanir Rahaim!(Ne emer te Allahut, Meshiruesit, Meshireberesit)!Te nderuar besimtare mysliman te rrethit Puke!Kam kenaqesin tju njoftoj se neser date 13 prill 2021 fillon muaji i bekuar Ramazan. Muaj ky i cili vjen me begati, miresi, falje dhe shperblim per te gjithe agjeruesit e tij.Ramazani eshte muaji i Kur’anit i cili na fton ne berjen […]

Shembulli i Profetit Muhamed a s Hutbeja e javes

Shembulli i Profetit Muhamed a s Hutbeja e javes

https://www.youtube.com/watch?v=Dt_gDr7H6u0 https://www.youtube.com/watch?v=Dt_gDr7H6u0 Share

Page 1 of 9123Next ›Last »