Njoftim: Me 28 qershor 2023 eshte festa e Kurban Bajramit

Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se me date 28 qershor 2023 eshte dita e pare e festes se Kurban Bajramit.
Ceremonia fillon qe ne oret e para te mengjesin me faljen e namazit te sabahut dhe per te vijuar ne oren 05:10 me Kur’an, ligjerata etj. Ndersa ne oren 05:50 fillon falja e namazit te Kurban Bajramit.

Leave a Reply