Zhvillohet mbledhja e radhes e Keshillit te Myftinise Puke

20180113_100112

U zhvillua me date 13 janar 2018 mbledhja e radhes e Keshillit te Myftinise Puke me kete rend dite;

Analiza e Vjetore e Punes se Myftinise Puke per vitin 2017

Plani Vjetor i Punes per vitin 2018

Te ndryshme.

Mbasi u miratua rendi i dites , mbledhjen e drejtoi Myftiu Gezim Kopani i cili lexoi Analizen e Punes Per Vitin 2017, ndersa me pas Sekretari i Keshillit te Myftinise Puke Afrim Laçi lexoi Planin e Punes Per vitin 2018. Me pas anetaret e Keshillit diskutuan disa çeshtje te cilat kishin te benin me veprimtarin e Myftinise Puke.

Ne kete mbledhje Keshilli i Myftinise Puke nder te tjera miratoi:

Analizen e Punes Per Vitin 2017, Planin e Punes Per Vitin 2018, Sipas mundesise Myftinia Puke te zgjedh disa aktivist te Myftinise Puke ne; Puke, Fushe Arrez, Kabash, Flet, Blerim dhe Trun. Po ashtu Keshilli i Myftinise Puke miratoi propozimin e gjetjes se ndonje mundesie per te mbeshtetur Mejtepet aktual te Pukes si dhe hapjen e Mejtepeve Verore ne rrethin e Pukes.

Puke me; 13 janar 2018

 

20180113_101149

Leave a Reply

Mejtepet e Myftinisë Pukë dhe Roli i tyre 1523-2017

Mejtepet e Myftinisë Pukë dhe Roli i tyre Nga; Gezim Kopani , Myfti i Pukës Abstrakt Hyrja e besimit islam ne rrethin e Pukës (1523), ku pasardhësit e Princ Progon Dukagjini u konvertuan në besimin mysliman duke filluar nga Mustaf Pasha. Në vitin 1947 u vëndos Kajmekami në Pukë (vendi ku sot quhet Koder Hani), dhe më pas u ndërtua xhamia […]