Hapet “Mejtepi” islam ne Rrape

Me date 01 totor 2017 Myftinia Puke beri hapjen e kursin te Kur’anit (Mejtep) ne Rrape.  Ky kurs u hap me kerkese te Myftiut Gezim Kopani me qellim mesimin e femijeve mysliman mbi ritet islame.20171001_110612

Ne hapjen e ketij kursi mori pjese Myftiut Gezim Kopani dhe anetari i Keshillit te Myftinise Puke Astrit Mataj. Po sot u ben regjistrimi ne kurs te 19 femijeve  qe kishin ardhur nga: Hadroj, Rrapi, Rrape e Rryp.

Nderkoh Myftinia Puke eshte duke shikruar mundesin per te gjetur mbeshtetjen e duhur per kete kursi me qellim per te patur vijimsi edhe ne vitet ne vijim.

Aktualisht ne rrethin e Pukes ka te hapur kurs ne; Puke, Fushe Arrez, Qerret, Rrape ndersa kursi ne fshatin Iballe nuk eshte hapur per shkak te punimeve qe po kryhen ne kete xhami. Myftinia Puke ka bashkepunim me shoqaten Istanbul e BKI Puke per kurset e Pukes dhe te Fushe Arrezit te cilat mbulohen dhe organizohen nga kjo shoqate.

Puke; 01.10.2017

IMG-09e650277e2ab8c468a5b059f85aa04b-V IMG-846e5462e10259b4b03cef61b40ac54e-V IMG-5458855ad366e74c01deb145abdaa7c2-V IMG-e684152a2e67d18bd4d61330711fc322-V 20171001_110612

Leave a Reply

Myftinia Puke zhvillon takim ne fshatin Qerret ne kuader te nates se bekuar Berat

Ne kuader te nates se bekuar Berat, sot 18 prill 2019 Myftinia Puke ka zhvilluar ne xhamin e fshatit Qerret nje takim me grat dhe vajzat e ketij fshati. Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga bashkeshortia e tij si dhe Forumi i Gruas Myslimane per fshatin Qerret. Takimin e pershendeti Myftiu i Pukes […]