Pas apelit per ndihme Myftiu ben vizite ne familjen Xheladini dhe Cana

Pas apelit per ndihme te bere ne televizion, Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka bere vizite ne familjen e Bashkim 20160615_121723Xheladinit dhe Shkelzen Canit. Gjate vizites Myftiu Gezim Kopani dergoi pako me ushqime, rroba etj. Nderkoh Myftiu Gezim Kopani nder te tjera tha: “Me te degjuar apelin e bere nga keto dy familje, ne vendosem qe ne kete muaj te Ramazanit tju vijme ne ndihme.”

Edhe me pare Myftinia Puke u ka ardhur ne ndihme ketyre familjeve duke qendruar prane tyre ne hallet dhe vuajtjet qe ato kane.

Ndihmat ne ushqimore per kete familje u mundesuan nga Zyra e Keshillitarit per Ceshtjet Fetare te Diyanetit te Turqise ne Ambasaden Turke te Tiranes.

15.06.2016

20160615_120557 20160615_121249 20160615_121845 20160615_121229

Leave a Reply

U zhvilluar ne qytetin e Pukes nje takim me Forumin e Gruas Myslimane

Kryetarja e Forumit te Gruas Myslimane prane Myftinise Puke Erjola Kopani ka zhvilluar nje takim me aktivistet e Forumit te Gruas Myslimane te qytetit te Pukes, Fushe Arrezit dhe fshatit Qerret. Ne kete takim kryetar e FGM-Puke Erjola Kopani ftoj aktivistet qe te bashkepunojme me njera tjeteren me qellim thirrjen ne rrugen e islamit te […]