Ndihmohen disa familje fal mbeshtetjes se z. Sami Xhauri

Fale mbeshtetjes se pukjanit te njohur Sami Xhauri i cili prej vitesh jeton ne Londer u ndihmuan disa familje ne nevoj. Ai u shoqerua nga babi i tij Shaban dhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani. Shperndarja u be ne qytetin e Pukes dhe fshatin Dedaj.

Date: 11 mars 2021

Leave a Reply

Myftinia Puke vijon te ndihmoje familjet ne nevoj

Myftinia Puke me mbeshtetjen e Ymer Pemajt dhe djemve te tij me banim ne Londer, beri te mundur te ndihmohen me ushqime disa familje ne Puke, Qerret etj.Ne shperndarje mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili shprehu falenderim per Ymerin dhe djemt e tij.Mars 2021 Share