Njoftim; Me 10 mars 2021 eshte nata e mire e Israsë

Njoftim:
Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se sot date; 10 mars 2021 eshte nata e Mire e Israse dhe Miraxhit.
Imsaku eshte ne oren 04:25 ndersa akshami (iftari) eshte ne oren 17:46

Leave a Reply

Myftinia Puke vijon te ndihmoje familjet ne nevoj

Myftinia Puke me mbeshtetjen e Ymer Pemajt dhe djemve te tij me banim ne Londer, beri te mundur te ndihmohen me ushqime disa familje ne Puke, Qerret etj.Ne shperndarje mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili shprehu falenderim per Ymerin dhe djemt e tij.Mars 2021 Share