Shembulli i Profetit Muhamed a s Hutbeja e javes

https://www.youtube.com/watch?v=Dt_gDr7H6u0

Gezim Kopani

https://www.youtube.com/watch?v=Dt_gDr7H6u0

Leave a Reply

Zhvillohet mbledhja e radhes e Keshillit te Myftinise Puke

Myftinia Puke zhvilloj me date 20 shkurt 2021 mbledhjen e radhes te Keshillit. Ne mbledhje u diskutua Analiza vjetore e punes per vitin 2020, Plani vjetor i punes per vitin 2021. Pasi u diskutuan disa çeshtje , keshilli mirtoj analizen dhe planin e punes per vitin 2021. Per me shume kliko ne kete link: http://myftiniapuke.org/?page_id=12296 Share