Myftinia Puke ndihman disa famije ne Rrape

Rrape2

Ne keto ditete te acarta Myftinia Puke ne bashkepunim me Fodancionin Miresia u mundua te dhuroj sadopak ngrohtesi per disa familje ne Njesine Administrative Rrape-Puke. Nderkohe i njejti projekt do zhvillohet edhe ne disa fshatra te tjere te rrethit. Ne kete njesi vendore perfituan 40 familje.
(Janar 2021)

Rrape2 Rrape3 Rrape4 Rrape5 Rrape6 Rrape7 Rrape8

 

Leave a Reply

Zhvillohet mbledhja e radhes e Keshillit te Myftinise Puke

Myftinia Puke zhvilloj me date 20 shkurt 2021 mbledhjen e radhes te Keshillit. Ne mbledhje u diskutua Analiza vjetore e punes per vitin 2020, Plani vjetor i punes per vitin 2021. Pasi u diskutuan disa çeshtje , keshilli mirtoj analizen dhe planin e punes per vitin 2021. Per me shume kliko ne kete link: http://myftiniapuke.org/?page_id=12296 Share