Xhamia e Koder Hanit Puke dhe akulli i rene ne rrethin e Pukes (foto)

Xhamia Koder Hanit Puke (janar 2021)

Xhamia Koder Hanit Puke
(janar 2021)

Xhamia Koder Hanit Puke (janar 2021)

Xhamia Koder Hanit Puke
(janar 2021)

Xhamia Koder Hanit Puke (janar 2021)

Xhamia Koder Hanit Puke
(janar 2021)

Xhamia Koder Hanit Puke (janar 2021)

Xhamia Koder Hanit Puke
(janar 2021)

 

Fotografit jane marr nga http://gezimkopani.com/2021/01/19/fotografi-te-xhamise-se-koder-hani-puke-foto/

Leave a Reply

Zhvillohet mbledhja e radhes e Keshillit te Myftinise Puke

Myftinia Puke zhvilloj me date 20 shkurt 2021 mbledhjen e radhes te Keshillit. Ne mbledhje u diskutua Analiza vjetore e punes per vitin 2020, Plani vjetor i punes per vitin 2021. Pasi u diskutuan disa çeshtje , keshilli mirtoj analizen dhe planin e punes per vitin 2021. Per me shume kliko ne kete link: http://myftiniapuke.org/?page_id=12296 Share