Falet namazi i Fiter Bajramit ne fshatin Qerret,Puke

Xhamia Qerret Puke

Xhamia Qerret Puke

Qe ne oret e para te mengjesit dhejtra besimtare te fshatit Qerret,Puke i jane drejtuar xhamise se ketij fshati per te falur namazin e Fiter Bajramit. Namazin e drejtoi imam Erjon Laci i cili pasi uroj besimtaret per agjerim te pranuar, ftoj xhematin ne besimin e Allahut cdo cast te jetes pasi besimi ne Allahun siguron jeten e mbare dhe xhennetin e Allahut.
Ndyrshe nga heret e tjera namazi i Fiter Bajramit u fal me disa rregulla te diktura nga covid-19 duke ruajtuar distances nga njeri tjeteri.

Qerret,Puke; 24 maj 2020

IMG-20200524-WA0126 IMG-20200524-WA0146 IMG-20200524-WA0147 IMG-20200524-WA0127

Leave a Reply

Falet namazi i Fiter Bajramit ne qytetin e Pukes

Nen nje atmosfer ndryshe nga heret e tjera eshte falur namazi i Fiter Bajramit ne qytetin e Pukes. Qe ne oret e para te mengjesit dhjetra besimtare nen kujdesin e distancimit social te diktuar nga covid-19 i jane drejtuar xhamise se qyetit te Pukes per kryer faljen e Fiter Bajramit. Ceremonia fetare u drejtuar nga […]