Njoftim: Neser 13.03.2020 nuk do falet namazi i xhumas

Logo

Te nderuar besimtare mysliman te rrethit Puke!

Ne zbatim te vendimit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise, si dhe ne vlersim te situates se re te krijuar nga covid19 te cilin Organizata Boterore e Shendetesise e ka shpallur zyrtarish pandemi , Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit te Pukes se neser date; 13.03.2020 nuk do te kryhet falja e namazit te xhumase.
Lusim Allahun xh.sh. qe te pranoj lutjet tona e te na ruaj nga çdo e keqe!

Myftiu
Gezim KOPANI

 

Dt. 12.03.2020

Leave a Reply

Zhvillohet ne qytetin e Fushe Arrezit takim ne kuader te muajve te “Mire”

Myftinia Puke ka zhvilluar ne qytetin e Fushe Arrezit nje takim ne kuader te fillimit te muajve te 3 muajve te “Mire” 1.Rexhep, 2. Shaban dhe 3. Ramazan. Takimi u hap me disa ajete Kur’anor nga imam Erjon Laçi per te vijuar me fjalen pershendetese te aktivistit te Myftinise Puke Basri Selimaj. Me pas aktivitetin […]