U zhvillua aktiviteti arsimor islam mes nxenesve te Mejtepeve te rrethit Puke

Per here te kater u zhvillua ne xhamin e qytetit te Pukes konkursi mes nxenesve te Mejtepeve (mesimit islam) ne rrethin e Pukes. Ky aktivitet pervecse testim e konkurs ishte ideuar qe te kishte lojra dhe argetime te ndryshme. Ne fund te veprimtaris u zhvillua ceremonia e shperndarjeve cmimeve per nxenesit me te dalluar. Ne kete ceremoni mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili tha: “Ska dije me te madhe se te mesosh mbi Krijuesin e Gjithesise Allahun xh.sh. besimi ne Allahun ju ben te jeni te kulturuar, respektues ndaj prinderve e te tjereve dhe do jeni prej femijeve qe largoheni nga puna e keqe. Ju duhet te jeni magnet edhe per shoket e shoqet e tjere si dhe shembull per bashkemoshataret tuaj.
Pas faljes se namazit te drekes u shperndan dhurata per te gjithe nxenesit e pranishem. Ky aktivitet u organizua nga Myftinia Puke me mbeshtetjen e Xhemal Bexheti dhe shoqata Istanbul.
Puke 5.10.2019

20191005_111005(0) 20191005_111604 20191005_111738 20191005_111817 20191005_112618 20191005_112859 20191005_113303 20191005_114057 20191005_124341 20191005_130519 20191005_130711 20191005_143743

Leave a Reply

Prane familjeve te prekura nga termeti

Pas termetit te dates 26 nentorit 2019 dhe apelit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise per solidarizim ne ndihme te familjeve te prekura nga termeti, edhe Myftinia Puke sebashku me donator vendas dhe jo vetem ka qene prane familjeve te prekura nga termeti ne; Thuman, Kurbin e Bubq. Pas termetit Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka […]