Konstituohet Keshilli i ri i Myftinise Puke

Sot me date; 03.08.2019 ne selin e Myftinise Puke eshte bere konstituimi i anetareve te ri te Keshillit te Myftinise Puke. Mbledhja u hap me permendjen ajeteve te Allahut xh.sh. per te vijuar me pas me miratin e rendit te dites mbi zgjedhjen e Anetarit te ri te Keshillit te Pergjithshem te Komunitetit Mysliman te Shqiperise i cili sebashku me Myftiun e Pukes do perfaqesoj rrethin e Pukes ne KP. Pas propozimeve Keshilli i Myftinise Puke zgjodhi per anetar te Keshillit te Pergjithshem te Komunitetit Mysliman te Shqiperise Arber Hoxha.

Anetaret e Keshillit te Myftinise Puke per vitin 2019-2023 eshte si me poshte:

1. Gezim Kopani (Anetar & Myfti)
2. Arber Hoxha (Anetar & Anetar i KP-se)
3. Ylli Hadroj (Anetar & Sekretar i Keshillit)
4. Bekim Sokoli (Anetar & Imam)
5. Erjon Laçi (Anetar & Imam)
6. Xhemal Meçi (Anetar)
7. Halit Ringaj (Anetar)
8. Mustaf Mehaj (Anetar)
9. Hasan Laçi (Anetar)
10. Ramadan Hoxha (Anetar)
11. Gazmend Djaloshi (Anetar)
12. Yljan Laçi (Anetar)
13. Durim Aga (Anetar)

Nderkohe ditet ne vijim, sipas propozimit te Keshillit te Myftinise Puke do behen zgjedhja e aktivisteve te Myftinise Puke ne zonat e tjera te rrethit Pukes duke filluar nga qyteti i Fushe Arrezit etj.

Puke me; 03.08.2019

Gjate mbledhjes se Konsituimit te Keshillit te Myftinise Puke per vitin 2019-2023

Gjate mbledhjes se Konsituimit te Keshillit te Myftinise Puke per vitin 2019-2023

20190803_105423 20190803_112928

Leave a Reply

Myftiu i Pukes zhvilloj nje takim me prinderit e nxenesve te Mejtepit Fushe Arrez

Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloj nje takim me prinderit e nxenesve te Mejtepit (mesimit islam) Fushe Arrez. Ne kete takim Myftiu foli mbi rendesin e mbarvatjes se Mejtepit dhe ndikimit te tij ne formimin e rinise duke i larguar ato nga veset negative me te cilat perballet rinia. Fushe Arrez; 20 tetor 2019 Share