Mbledhje ne xhamin e fshatit Iballe

Ne kuader te zgjedhjeve per anetare te Keshillit te xhamive, Myftinia Puke organizoj ne xhamin e fshatit Iballe mbledhjen per zgjedhjet e anetareve te ri te Keshillit te xhamise se fshatit Iballe. Keshilli i xhamise zgjidhet nje here ne kater vite dhe eshte organ vullnetar dhe qe ndihmon imamin (aty ku ka), muezin apo kujdestarin e xhamis mbi mbarvatjen e xhamise. Ndersa per shkak te funksionit por edhe te propozimit te ardhur nga te pranishmit, anetar i Keshillit te Myftinise Puke u zgjodh Durim Aga.

Ne kete mbledhje mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe perfaqesues te tjere te Myftinise.

Iballe, korrik 2019

Leave a Reply

Prezantohet imami i ri ne xhamin e fshatit Qerret

Sot 12.07.2019, Myftinia Puke ka prezantuar Shermando Musteqja si imamit ne xhamin e fshatit Qerret – Puke. Kete detyre imami do ta kryer per nje kohe te caktuar e cila eshte bere e ditur gjate prezantimit para xhematit. Imam Shermando Musteqja ka ndjekur studimet ne qytetin e Stambollit dhe me pas ka sherbyer si imam ne qytetin […]