Myftiu i Pukes zhvilloj nje takim me prinderit qe kane femijet e tyre ne Mejtepin e Pukes

Sot Myftiu i Pukes Gezim Kopani mori pjese ne mbledhjen e prinderve qe kan femijet e tyre ne Mejtepin e Pukes. Ne fjalen e tij Myftiu nder te tjera tha: “Sic e kam vlersuar cdo here Mejtepet edhe sot e theksoj te njejten gje duke ftuar familjet myslimane qe te dergojne femijet e tyre ne Mejtepet islame ne te cilat mesohet islami i paster. Po ashtu duhet te kemi parasysh qe Mejtepet perves mesimeve islame i mesonje nxenesit mbi edukaten, normat e miresjelljes dhe dashurise dhe respektin per njeri tjeterin duke u larguar nga haramet , veset e liga dhe punet e keqija.” Tha nder te tjera Myftiu i Pukes Gezim Kopani.

Aktilisht ne rrethin e Pukes marri pjese ne Mejtepe mbi 100 nxenes.

Puke me; 23.03.2019

Leave a Reply

Myftinia Puke zhvillon takim ne fshatin Qerret ne kuader te nates se bekuar Berat

Ne kuader te nates se bekuar Berat, sot 18 prill 2019 Myftinia Puke ka zhvilluar ne xhamin e fshatit Qerret nje takim me grat dhe vajzat e ketij fshati. Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga bashkeshortia e tij si dhe Forumi i Gruas Myslimane per fshatin Qerret. Takimin e pershendeti Myftiu i Pukes […]