Myftiu i Pukes Gezim Kopani takim urimi me rastin e zgjedhjes ne Krye te KMSH te H.Bujar Spahiu

1

Sot, 19 mars 2019, Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga disa antar te Keshillit te Myftinise Puke zhvilloj nje vizite zyrtare ne Komunitetin Mysliman te Shqiperise me rastin e zgjedhjes se H.Bujar Spahiut ne krye te KMSH-se.
Me kete rast Myftiu i Pukes Gezim Kopani ne emrin e tij personal, te Keshillit te Myftinise Puke dhe te gjihe besimtareve mysliman te rrethit Puke kryetarin e ri te KMSH-se Bujar Spahiun ne detyren fisnike e te larte te drejtimit te institucionit te myslimaneve te Republikes se Shqiperise.”
Ndersa kreu i KMSH-se Bujar Spahiu falederoj Myftiun e Pukes Gezim Kopani dhe Antaret e Kishllit te Myftinise Puke te pranishem ne takim per viziten dhe urimet e tyre duke i uruar delekacionit te Myftinise Puke pune te mbare ne permbushjen e misionit fisnik te tyre ne rrethin e Pukes.

Me tej biseda u perqendrua ne zhvillimet e deritanishme te Myftinise Puke si ne aspektin menaxherial po ashtu edhe ne angazhimin e perdithshem ne aktivitet fetare ne funksion te islamit dhe besimtareve myslimaneve te rrethit Puke.

Dt; 19 mars 2019

2 3

Leave a Reply

Myftinia Puke zhvillon takim ne fshatin Qerret ne kuader te nates se bekuar Berat

Ne kuader te nates se bekuar Berat, sot 18 prill 2019 Myftinia Puke ka zhvilluar ne xhamin e fshatit Qerret nje takim me grat dhe vajzat e ketij fshati. Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga bashkeshortia e tij si dhe Forumi i Gruas Myslimane per fshatin Qerret. Takimin e pershendeti Myftiu i Pukes […]