Lutja e bere sot nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani me rastin e Fiter Bajramit

LUTJA E BERE SOT 15 QERSHOR 2018 NGA MYFTIU I PUKES GEZIM KOPANI ME RASTIN E FESTES SE FITER BAJRAMIT

O Allah!

Ne kete dite te madhe, te jemi drejtuar Madheshtise tende. Na fal gjynahet tona! Na prano agjerimin tone! O Allah ! Na prano namazet dhe lutjet tona!

O Allah ! Na prani namazet dhe lutjet tona!

O Allah! Meshira dhe Miresia Jote nuk kan kufi, na meshiro! Na jep miresit e kesaj bote dhe botes tjeter!

O Allah! Na jep miresit e Tua ne familjet tona, ne femijet tane, te afermit tane, emigranteve tane. Na jep miresi Atedheut toane e zones tone!

O Allah ! Na mundesi te bejme pune te mira. Bej femijet tane te hajrit, qytetaret tane te mir po ashtu edhe te afermit tane.

O Allah ! Na ruaj nga puna e ndaluar dhe e keqe. Na bej te drejte. Na bej prej atyre qe Ti o Allah je i kenaqur me ta!

O Allah !

Ty te falenderojme per shendetin qe na ke dhene, mos na le pa te!

Ty te falenderojme per logjiken, mos na le pa te!

Ty te falenderojme per familjen, mos na le pa te!

O Allah!

Ty te falenderojme per shtepin , Atedheu, mos na le pa to.

O Allah!

Na i pasto zemrat tona! Na i pastro familjet toane, femijet tane!

O Allah!

Na bej prej banoreve te mire ne kete bote dhe ne boten tjeter na bej prej banoreve te xhenetit!

Amin!

 

Duaja qe Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka bere sot me rastin e festes se Fiter Bajramit ne xhamin e qytetit te Pukes.

Puke; 15.06.2018

Leave a Reply

Shtohet numri i te rive qe falin namazin e Teravis

Kete vit muaji ramazan po perjetohet ndryshe ne qytetin e Pukes. Ndryshe nga vitet e tjera kete vit eshte verejtur numer i shtuar i te rive qe falin namazin e teravise ne xhamin e qytetit te Pukes. Po ashtu edhe numri i grave qe falin namazin e teraviz eshte shtuar, gje e cila ka bere […]