Home » Archives by category » Video

Shembulli i Profetit Muhamed a s Hutbeja e javes

Shembulli i Profetit Muhamed a s Hutbeja e javes

https://www.youtube.com/watch?v=Dt_gDr7H6u0 https://www.youtube.com/watch?v=Dt_gDr7H6u0 Share

Mesazh urimi i Myftiut te Pukes Gezim Kopani me rastin e festes se Kurban Bajramit

Mesazh urimi i Myftiut te Pukes Gezim Kopani me rastin e festes se Kurban Bajramit

Mesazh urimi i Myftiut te Pukes Gezim Kopani merastin e Kurban Bajramit , date; 30.07.2020 Bismilahir Rahmanir Rahim (Ne emrin e Allahut, Meshiruesit, Meshireberesit!) Te nderuar besimtar! Neser 31 korrik 2020 eshte festa e Kurban Bajramit. Kjo feste madheshtore udhezon ne kryerjen e adhurimeve ndaj Krijuesit te Gjithesise, Allahut xh.sh. i Cili na dha jeten, […]

Mesazh urimi i Myftiut të Pukeës Gëzim Kopani me rastin e Fitër Bajramit

Mesazh urimi i Myftiut të Pukeës Gëzim Kopani me rastin e Fitër Bajramit

MESAZH URIMI I MYFTIUT TË PUKËS GËZIM KOPANI ME RASTIN E FESTËS SË FITËR BAJRAMIT Bismilahir Rahmanir Rahaim Me emrin e Allahut , Meshuruesit dhe Meshireplotit!   Të nderuar besimtar mysliman të rrethit Pukë ! Vëllezer dhe motra! Neser, 24 maj 2020 presim me gëzim festen e Fitër Bajramit, feste e cila vjen pas muajit […]

Myftiu i Pukes Gezim Kopani mesazh urimi me rastin e muajit Ramazan

Myftiu i Pukes Gezim Kopani mesazh urimi me rastin e muajit Ramazan

MESAZH URIMI ME RASTIN E FILLIMIT TË MUAJIT RAMAZAN (2020) Bismilahir Rahmanir Rahim  Në emer të Allahut, Mëshiruesit , Mëshirëbërësit! Të ndëruar besimtarë mysliman të rrethit të Pukes, Es selamu Alejkum !  Paqja dhe Mëshira e Zotit qoftë mbi ju! Me lejen e Allahut xh.sh, neser 24 prill 2020 fillon muaji i bekuar i ramazanit. […]

Mesazh urimi i Myftiut te Pukes me rastin e Kurban Bajramit

Mesazh urimi i Myftiut te Pukes me rastin e Kurban Bajramit

MESAZH URIMI I MYFTIUT TE PUKES GEZIM KOPANI ME RASTIN E FESTES SE KURBAN BAJRAMIT (10.08.2019) Bismilahir Rahamanir  Rahim! Ne emer te Allahut, Meshiruesit, Meshireberesit! Ne keto çaste te Arafatit deshiroj te percjell urimet me te mira per te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke dhe jo vetem. Siç e dini, neser 11 gusht 2019 eshte […]

Mesazh urimi i Myftiut te Pukes Gezim Kopani me rastin e Fiter Bajramit

Mesazh urimi i Myftiut te Pukes Gezim Kopani me rastin e Fiter Bajramit

Bismilahir Rahmanir Rahim! Ne emer te Allahut, Meshiruesit, Meshireberesit! Te nderuar besimtare mysliman te rrethit Puke! Es selamu Alejkum! Ne keto çaste te fundit te muajit Ramazan, si dhe ne kete nate te Bajramit, kam kenaqesin te uroj besimtaret mysliman te rrethit Puke e me gjere; Per hajer festen e Fiter Bajramit! Per nje muaj […]

Fjala pershendetese e Zv/Sekretarit te BIK-uk gjate iftarit ne qytetin e Pukes

Fjala pershendetese e Zv/Sekretarit te BIK-uk gjate iftarit ne qytetin e Pukes

Fjala pershendetese e  Zv/Sekretari i Bashkesise Islame te Kosoves Rexhep Luma i cili ne fjalen e tij tha: “I nderuar Myfti i Pukes Gezim Kopani! Te nderuar te pranishem, zonja dhe zoteri ne kete iftar te perbashket te shtruar nga Myftinia Puke e qe eshte mbeshtetur nga Kryesia e Bashkesise Islame te Republikes se Kosoves. […]

Mesazh urimi i Myftiut te Pukes me rastin e muajit Ramazan

Mesazh urimi i Myftiut te Pukes me rastin e muajit Ramazan

“Ne emer te Allahut Meshiruesit, Meshireberesit! Te gjitha falenderimit i takojne vetem Allahut xh.sh.! Te nderuar besimtare mysliman te rrethit te Pukes. Sonte eshte nata e madhe e muajit e muajit Ramazan. Ne kete nate besimtaret mysliman ne te gjithe bote fillojne dhikrin, faljen e namazit te teravive, dhe neser e gjithe bota myslimane fillojne […]

Modeli i Profetit Muhammed a.s.

Modeli i Profetit Muhammed a.s.

Share

Selami, pershendetja e myslimaneve

Selami, pershendetja e myslimaneve

Share

Page 1 of 8123Next ›Last »

Myftinia Puke vijon te ndihmoje familjet ne nevoj

Myftinia Puke me mbeshtetjen e Ymer Pemajt dhe djemve te tij me banim ne Londer, beri te mundur te ndihmohen me ushqime disa familje ne Puke, Qerret etj.Ne shperndarje mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili shprehu falenderim per Ymerin dhe djemt e tij.Mars 2021 Share