Home » Archives by category » Lajme (Page 2)

Myftiu i Pukes Gezim Kopani priti ne nje takim perfaqesuesit e shoqates Sulejmanie

Myftiu i Pukes Gezim Kopani priti ne nje takim perfaqesuesit e shoqates Sulejmanie

Diten e xhuma me 26.07.2019, Myftiu i Pukes Gezim Kopani , priti ne nje takim perfaqesuesin e shoqates Sulejmani per Shqiperin imamin e nderuar Shukri Kapllan. Gjate takimit u diskutua mbi bashkepunimin mes Myftinise Puke dhe shoqates Sulejmanie duke i kushtuar vemendje te vecante ceshtjes arsimore islame, veprimtarise fetare dhe jo vetem. Po ashtu Myftiu Gezim […]

Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloi nje takim me Ambasadorin e Kuvajtit ne Shqiperi

Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloi nje takim me Ambasadorin e Kuvajtit ne Shqiperi

Me date; 24.07.2019, Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka zhvilluar nje takim me Ambasadorin e Ambasades se Kuvajtit ne Shqiperi Fayez Mishari Al Jassim. Me kete rast Myftiu Gezim Kopani falenderoj Ambasadorin e Kuvajtit ne Shqiperi per ndihme qe populli Kuvajtian i ka dhene Myftinise Puke. Burimi: http://gezimkopani.com/2019/07/25/takim-me-ambasadorin-e-kuvajtit-ne-shqiperi/ Share

Myftinia Puke ka zhvilluar zgjedhjen e Anetareve te ri te Keshillit te Myftinise Puke

Myftinia Puke ka zhvilluar zgjedhjen e Anetareve te ri te Keshillit te Myftinise Puke

     Ne zbatim te Statutit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise, Myftinia Puke gjate muajit korrik 2019 ka organizuar zgjedhjen e Anetareve te ri te Keshillit te Myftinise Puke. Sipas propozimeve dhe votime te bera, Anetaret e ri te Keshillit te Myftinise Puke jane: 1.Gezim Kopani                (Myfti) 2.Bekim […]

U zgjedh Keshilli i ri i Xhamise se qytetit te Pukes

U zgjedh Keshilli i ri i Xhamise se qytetit te Pukes

Myftinia Puke ne zbatim te Statutit te KMSH-se ka organizuar zgjedhjen e anetareve te ri te Keshillit te Xhamise se qyetit te Pukes. Pas propozimeve dhe votimit te bere ne xhematin e kesaj xhamie, anetaret e ri te Keshillit te Xhamise Puke jane: 1.Bekim Sokoli (Imam) 2.H.Halit Ringaj (Muezin) 3.Muhamet Barxhani (Anetar) 4.Ergys Ramadani (Anetar) […]

Prezantohet imami i ri ne xhamin e fshatit Qerret

Prezantohet imami i ri ne xhamin e fshatit Qerret

Sot 12.07.2019, Myftinia Puke ka prezantuar Shermando Musteqja si imamit ne xhamin e fshatit Qerret – Puke. Kete detyre imami do ta kryer per nje kohe te caktuar e cila eshte bere e ditur gjate prezantimit para xhematit. Imam Shermando Musteqja ka ndjekur studimet ne qytetin e Stambollit dhe me pas ka sherbyer si imam ne qytetin […]

Mbledhje ne xhamin e fshatit Iballe

Mbledhje ne xhamin e fshatit Iballe

Ne kuader te zgjedhjeve per anetare te Keshillit te xhamive, Myftinia Puke organizoj ne xhamin e fshatit Iballe mbledhjen per zgjedhjet e anetareve te ri te Keshillit te xhamise se fshatit Iballe. Keshilli i xhamise zgjidhet nje here ne kater vite dhe eshte organ vullnetar dhe qe ndihmon imamin (aty ku ka), muezin apo kujdestarin […]

Zhvillohen Konsultimet Kombëtare të Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë

Zhvillohen Konsultimet Kombëtare të Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë

Për herë të parë në historinë e vendit tonë, Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë ka zhvilluar Konsultimet Kombëtare të të gjitha instancave dhe organeve të saj, duke dalë me disa rekomandime të rëndësishme. Kështu në kuadër të përgatitjeve për pjesëmarrjen e Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë në Asamblenë e X-të Botërore të “Religions for Peace”, që do […]

Myftiu i Pukes Gezim Kopani takim ne qendres islame Dai Gjermani

Myftiu i Pukes Gezim Kopani takim ne qendres islame Dai Gjermani

Myftiu i Pukes Gezim Kopani gjate nje vizite personale ne shtetin Gjermani, ka zhvilluar nje takim me drejtuesit e qendres Islame Shqiptare DAI Manhejm nga ku u prit nga kreun i kesaj qendre Amir Abdiu. Myftiu Gezim Kopani uroj drejtuesit e kesaj qendre per shembullin e dhene ne ruajtjen e besimit duke ndertuar kete qender […]

Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloj nje takim me besimtaret ne fshatin Kabash

Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloj nje takim me besimtaret ne fshatin Kabash

Ne prag te festes se Fiter Bajramit Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka zhvilluar nje takim me besimtaret mysliman te fshatit Kabash. Me kete rast Myftiu i Pukes Gezim Kopani tha: “Ndodhemi ne momentet e fundit te muajit ramazan. Momente qe per agjeruesin e ramazanit jane shume te rendesishme, jane momente shprese tek shperblimi i […]

Myftiu i Pukes priti ne takim nje perfaqesues te Fondit Shqiptare te Zhvillimit

Myftiu i Pukes priti ne takim nje perfaqesues te Fondit Shqiptare te Zhvillimit

Gjate dites se sotme, 28.05.2019 Myftiu i Pukes Gezim Kopani priti ne nje takim Xhem Neçi menaxheri i kontrates se projektit “Rikualifikimi Urban ne Qytetin e Pukes” ku nje pjese e ketij projekti kalon nga xhamia e re e qytetit Puke. Myftiu i Pukes Gezim Kopani pasi falenderoj perfaqesuesin e Fondit Shqiptar i Zhvillimit i […]

Falet namazi i Kurban Bajrami ne qytetin e Pukes

Eshte kryer falja e namazit te Kurban Bajramit ne qytetin e Pukes. Falja e namazit u krye duke respektuar rreguallat protokllora te ceremonise se Kurban Bajramit por dhe te rregullave te diktuar nga covid-19. Ritet fetare u drejtuar nga imami i xhamise Beser Sokoli dhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili nder te tjera […]