Analiza e punës 2015

ANALIZA E PUNËS PËR VITIN 2015

(Miratuar nga Këshilli i Myftinisë Pukë, Janar 2016)

(Pasqyrim i shkurter  i veprimtarisë së Myftinisë Pukë)

Bismilahir Rahmanir Rahim

Në emer të Allahut Mishëruesit, Mëshirëbërësit!

Gjatë vitit 2015 Myftinia e rrethit Pukë me mbeshtetjen e Komunitetit Mysliman të Shqipërisë si dhe të shoqatava të ndryshme islame ka zhvilluar këtë veprimtari;

-ASPEKTI FETARË

Gjatë vitit 2015 Myftinia Pukë ka organizuar disa aktivitete fetare të përqendruara kryesisht në dy qytetet Pukë dhe Fushë Arrëz. Me datë; 24.01.2015 u zhvillua një takim me gratë në qytetin e Pukës. Ky takim u organizua në bashkëpunim me Zyre e Gruas pranë KMSH-së. Në takim mori pjesë Myftiu Gëzim Kopani si dhe Përfaqsuesia e Zyrës së Gruas pranë KMSH-së Fatma Karaj.Takimi u ndoq me shumë interesë nga gratë pjesmarrësve.

IMG_3341(Gjatë aktivitetit në xhamin e Pukës)

Një tjeter aktivitet ishte ai me datë; 07.02.2015 me gratë e qytetit të Fushë Arrëzit. Në takim mori pjesë Myftiu Gëzim Kopani, Anëtari i Këshillit të Myftinisë Basri Selimaj. Ky ishte takimi i parë i këtij lloji organizuar në këtë qytet. Ndërkohe gratë pjesmarrëse kërkuan që aktivitete të tilla të jenë edhe me të shpeshta.

IMG_3475(Gjatë aktivitetit në Fushë Arrëz)

Aktivitet madhështorë ishte ai i organizuar me datë 01.03.2015 në kuadër të Mevludit në qytetin e Fushë Arrëzit. Në takim moren pjese mbi 250 besimtarë gjë e cila tregon për interesimin në rritje te besimtarëve të këtij qyteti.

(Fotografi të bëra gjatë aktivitetit të Mevludit në qytetin e Fushë Arrëzit)

     Ky aktivitet zhvillohet për herë të dytë në qytetin e Fushë Arrëzit falë mbeshtetjes së dhënë nga Shoqata V.H.K.Istanbul Medreseja H.Sh.Shamia Shkodër dega e Djemve. Takimin e përshendeti Myftiu i rrethit Pukë Gëzim Kopani, Drejtori i Medresesë H.Sh.Shamia Shkodër Kujtim Dërvishi, N/Kryetari i Këshillit të Qarkut Shkodër Ferit Ringaj etj.

Aktivitet madhështor ishte ai me titull “Përjetësisht me Ty” i zhvilluar në Pallatin e Kulturës Pukë me datë 28.03.2015. Ky aktivit u organizua nga Myftinia e rrethit Pukë me mbeshtetjen e shoqates Istanbul nëpermjet Medresesë H.Sh.Shamia dega e vajzave Shkodër. Edhe ky aktivitet u zhvillua në kuadër të “Mevludit”.

DSC_6317

(Fatografi të bëra gjatë programit artistik “Përjetesisht me Ty” në qytetin e Pukës)

Aktivitetin e përshëndeti Myftiun i Pukës Gëzim Kopani, Kryetari i Këshillit të Përgjithshëm të KMSH-së njëherazi Myfti i Tiranës Ylli Gurra, përfaqsuesi i shoqatës Istanbul njëherazi drejtor i Medresesë H.Sh.Shamia Shkodër Kujtim Dërvishi si dhe N/Kryetari i Këshillit të Qarkut Shkodër Ferit Ringaj.

DSC_6328DSC_6393

 

 

 

(Fatografi të bëra gjatë programit artistik “Përjetesisht me Ty” në qytetin e Pukës)

Në këtë aktivitet moren pjesë drejtues te institucioneve të ndryshme vendore te rrethit Pukë, Atasheu për Çeshtjet Fetare pranë Ambasades Turke Tirane Shaban Ishlek, kryetari i shoqatës Istanbul Ridvan Seferaj, Përfaqsues të Kishës Katolike Pukë si dhe shumë përsonalitete të tjera. Aktivitet tjerter ishte ai i datës; 18.04.2015 zhvilluar me besimtarët mysliman në fshatin Xathë.

Xathe,Puke 18.4.2015
Xathe,Puke 18.4.2015
Xathe,Puke 18.4.2015
Xathe,Puke 18.4.2015

“Profeti Muhamed a.s. dhe Netët e Mëdha” ishte seminari i zhvilluar me datë;19.04.2015 në qytetin e Pukës. Ky aktivitet u organizua nga Myftinia e rrethit Pukë me mbeshtetjen e Zyrës për Çeshtjet Fetare pranë Ambasadës Turke Tiranë. Aktivitetin e përshendeti Myftiu Gëzim Kopani, Kreu i Zyrës Për Çeshtjet Fetarë pranë Ambasadës Turke Shaban Ishlek, Përfaqsuesi i Ambasadorit te Ambasadës Turke Hysejin Erben etj.

Puke 19.04.2015
Puke 19.04.2015

DSC_6733

Në kuadër të Netëve të “Mira” me datë;24.04.2015 Myftinia e rrethit Pukë zhvilloi një takim në Rrape. Në aktivitet mori pjesë Myftiu Gëzim Kopani dhe Anëtari i Këshillit të Myftinisë Pukë Besnik LlukaIMG_3983.IMG_3963

Me datë 23 maj 2015 Myftinia e rrethit Pukë organizoi seminarin me titull: “Vlerat Kulturore nën Ndriçimin e Dijes Islame”.  Gjatë këtij aktiviteti u dorzua titulli “Qytetar Nderi” pas vdekjes nga Komuna Qerret imam Qazim Nushi.

Ndërkohë gjatë këtij seminari nga Kryetari i Këshillit të Bashkisë Pukë u dorzua titulli “Mirënjohja e Qytetit” akorduar nga ky Këshillë pas propozimit të Myftinisë së rrethit Pukë.Aktiviteti u përshëndet nga Myftiu Gëzim Kopani, vajza e imam Qazim Nushit, Nexhmije Meçi, kryetari i shoqatës Istanbul Ridvan Seferaj etj.

Takimi i grave ne xhamin e Pukes. 30.5.2015
Takimi i grave ne xhamin e Pukes. 30.5.2015
Hadroj-Puke 30.5.2015
Hadroj-Puke 30.5.2015

Një tjetër aktivitet i zhvilluar në kuadër të muajve Rexhep ishte ai datës; 30.5.2015 në Hadroj të Rrapës. Aktiviteti u organize nga Myftinia Pukë nëpërmjet përfaqsuesit të saj Besnik Lluka.Në kuadër të natës së madhe “Beraet” Myftinia e rrethit Pukë me datë 30.5.2015 organizoi një takim me gratë në xhamin e qyetit të Pukës.20150612_200707558d97e60632a.jpg

Takimi tjeter në këtë kuadër, ishte ai i dates; 12.06.2015 zhvilluar në fshatin Qerret,me datë; 13.06.2015 në xhamin e fshatit Iballe. Takim tjeter i zhvilluar ishte ai në Flet, datë;25.6.2015.

Gjate takimit ne fshatin Xathe,Puke 14.6.2015
Gjate takimit ne fshatin Xathe,Puke
14.6.2015

Në kuadër të muajit Ramazan janë zhvilluar takime edhe në Blerimit(Sakat),Trun. Me datë 04.7.2015 u zhvillua takim me besimtarët e Blerimit (Sakat) dhe Trun.

 

Po ashtu përgjatë muajit Ramazan janë zhvilluar takime në Rrape,Fushë Arrëz etj. Kështu me datë: 07.7.2015 u zhvillua një bisedë fetare me besimtarët e fshatrave: Rrape,Rrypë,Hadroj e Rrap. Në të njeten datë u zhvillua takim në Kryezi dhe Fushë Arrëz.

User comments
Kryezi,Puke
Xhamia e Re , Kryezi Puke 30.8.2015
Xhamia e Re , Kryezi Puke
30.8.2015

Mbreslënës ishte aktiviteti i organizuar me datë;30.8.2015 me nxënësit e kursëve të bësimit islam të qendrës së Shoqatës Bashkësia Kultura Islame Pukë në fshatin Kryezi. Në këtë aktivitet-eskursion moren pjesë mbi 90 nxënës. Ky aktivitët u organizua nga Myftinia Pukë me mbeshtetjen e shoqatës Bashkësia Kultura Islamë Pukë.

27.11.2015
27.11.2015

Takime frytëdhënëse ishte aktiviteti “Këshilla Islame”. Kështu me datë; 15.11.2015 u zhvillua biseda “Këshilla Islame” në xhamin e re Pukë. Në këtë takim mbajti legjeratë Myftiu Gëzim Kopani. Aktiviteti i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë me titull: “Bukuritë e Bësimit” u zhvillua edhe në xhamin e Pukës. Ky aktivitet u zhvillua me datë; 27.11.2015 pas namazit të akshamit. Ku mbajten ligjeratë N/Kryetari i Komunitetit Mysliman Bujar Spahiu, kryevaizi Lauren Luli dhe Myftiu i Pukës Gëzim Kopani.20151220_1111565676bf525996c.jpg

Takim me vlerë ishte ai i zhvilluar me datë; 20.12.2015 në qytetin e Fushë Arrëzit me gratë e këtij qyteti.Aktivitet tjeter ishte eskursioni i nxënësve të Fushë Arrëzit zhvillu me dt.30.11.2015

Edhe gjatë këtij viti janë mirë organizuar faljet e dy Bajrameve në Pukë. Edhe këtë vit është vënë re shtim i xhematit në këto dy namaze.20150717_062306.jpg 20150717_062719.jpg 20150717_063210.jpg

-ASPEKTI SOCIAL

Përgjatë vitit 2015 Myftinia e rrethit Pukë u ka ardhur në ndihme me ushqime rreth   694 familje. Kështu me datë; 15.03.2015 Myftinia Pukë u erdh në ndihmë me pako ushqimore rreth 30 familjeve në nevojë në Fushë Arrez. Pakot u siguruan nga shoqata Istanbul.

Me 16.04.2015 u ndihmuan rreth  33 familje në fshatin Xathë. Ndërsa më datë;30.05.2015 u ndihmuan rreth 100  familje në qytetin e Pukës pjesë përfituese ishin familjet në nevoj, jetim etj.Po ashtu me datë 24.04.2015 Myftinia Pukë u erdh në ndihmë rreth 30 familje në fshatin Rrape.IMG_3761.JPGIMG_0195

Pakot ushqimore u mundësuan nga Zyra Për Pakot ushqimore u mundësuan nga Zyra Për Çeshtjet Fetare pranë Ambasadës Turke.Me datë; 13.06.2015 Myftinia Pukë shpërndau disa pako ushqimore për familjet myslimane në fshatin Iballe nga ku përfituan 25 familje.

Po ashtu me datë;30.05.2015 Myftinia Pukë shpërndau edhe disa pako për fshatin Rrap dhe HadrojRrapës.Ndihma të tjera ishin ato të mundësuara në kuadër të muajit Ramazan me datë 21.06.2015 nga Ambasada e Kuvajtit,Tirane. Në shpërndarjen e pakove mori pjesë Atasheu Faisal al Baker. 11696840_10203356603836353_2091436131_n55a391d5564db.jpg 20150704_183613

Pako te tjera ushqimore ishin ato të shpërndara në fshati  Flet nga ku përfituan rreth   familje. Edhe këto pako ishin të mundësuara nga Ambasada e Kuvajtit. Ndihmë tjetër e shpërndar ishte ajo e dhënë në fshatin Blërim nga ku përfituan rreth  famije. Pakot u mundësuan nga Fondacioni “Mirësia”.

Jasht ndihmave të shpërndara në kuadër të muajit Ramazan nuk ka ngel as fshati Trun. Kështu me datë; 04.07.2015 Myftinia Pukë shpërndau rreth  17 pako ushqimore ne fshatin Trun. Pakot u mundësuan nga fondacioni “Mirësia” Tiranë.

Ndihma të tjera të shpërndara në kuadër të muajit Ramazan ishin ato në qytetin e Pukës, dhe në Rrape nga ku përfituan rreth 80 familje. Pakot u mundësuan nga shoqata Istanbul. 20151024_133210.jpg 20151024_114526.jpg 20151024_133537.jpg 20151022_131644

Pas shumë kërkesave për ndihmë nga disa familje myslimane në rrethin e Pukës, Myftinia e rrethit Pukë filloi një fushate solidariteti për tju ardhur në ndihmë. Kështu thirrjes për ndihmë u përgjigjen individe dhe shoqata.

Me datë 14.9.2015 u erdhem në ndihmë 4 familjeve të varfra në fshatin Trun i Poshtëm si dhe një familje në fshatin Flet. Po ashtu në ndihmë u erdhem tre familjeve në Pukë dhe një familje në fshatin Qerret si dhe dy familje në fshatin Iballe. Ndihmë moren edhe familjet që jetojnë tek “kampi i Kosovarëve” Këto familje u ndihmuan me soba të reja, kërvatë, divana, dyshek, jorgana etj. Po ashtu rreth 30 familje të tjera u ndihmuan duke u shpërndarë rroba të ndryshme.

Këto ndihma u mundësuan nga AIITC, Shqipëri, Asllan Babaj, xhematë nga Xhamiat e Shkodrës dhe nipi i imam Sadik Prishtina , Enver Luma.

Fushe Arrez 25.9.2015
Fushe Arrez 25.9.2015
Fushe Arrez 25.9.2015
Fushe Arrez 25.9.2015

12029192_1163788076969224_951738614_n.jpg

Fshati Iballe,Puke
Fshati Iballe,Puke
Kryezi
Kryezi
Qerret
Qerret
Flet,26.9.2015
Flet,26.9.2015
Xathe, 26.9.2015
Xathe, 26.9.2015

20150925_104521.jpg

Puke 24/25/26.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015

 

Puke 24/25/26.9.2015
Puke 24/25/26.9.2015

Në kuadër të festës së kurban Bajramit, Myftinia e rrethit Pukë falë mbeshtetjes së ndonatorëve të ndryshm si: Shoqata Istanbul & Deniz Fenderi, Shoqata “PerpjekjaSait Fishta, Myftinia Prizren, Fondacioni “Miresia” Tiranë, Ambasada e Kuvajtit Tirane, shoqata Bashkesia Kultura Islame Pukë etj u mundësua shpërndarja e mishit të kurbanit në gjithë rrethin e Pukës.

Për organizimin e shpërndarjes kan qenë ngritur mbi 15 grupe pune të cilat ishin edhe pjese e komisionit të shpërndarjeve dhe të organizimit. Ky ishte viti i parë që në rrethin e Pukës shpërndahet një sasi mishi për mbi 1000 familje të varfra. Përveç familjeve myslimane përfituan nga mirësia e mishit të kurbanit edhe familje të tjera.

I gjithë mishi i kurbanit është kontrolluar nga veterinar dhe specialistet e fushes dhe për çdo kurban të shpërndarë është bërë edhe vulosja e garancisë së ushqimit.

Gjatë vitit 2015 Myftinia e rrethit Pukë i është gjendur pranë me ushqime rreth 697 familje ne nevoje.

Pasqyra mbi numrin e familjeve të ndihmuara me pako ushqimore gjatë vitit 2015

 

Nr Vendi i shpërndarjes Përfitues Pako Dhuruesit
1 Pukë 168 Diyaneti Turk &Shoqata.Istanbul
2 Kryezi 28 Fondacioni Mirësia
3 Trun 17 Shoq.BKI Pukë,
4 Rrape 29 Myftinia Pukë
5 Fushë Arrëz 30 Shoqata.Istanbul
6 Pukë,Iballe,Qerret,Flet,Trun 45 AIITC,Enver Luma
7 Pukë,Xathë etj 100 Asllan Babaj,
8 Pukë,Blerim 50 Xhemat Shkoder, AIITC
9 Pukë,Flet,Qerret 70 Ambasada e Kuvajtit
10 Iballe 25 Myftinia Pukë
11 Ndihma mujore për 11 familje 132 Shoqa.Istanbul
                                        Totali: 694 Familje

Mishi i kurbanit i shpërndarë në rrethin e Pukës ka qenë i çertifikuar nga Veterinarë, si dhe me Çertifikatë Shëndetësore e Veterinare nga sektoret e Ministrise se Bujqësise,Ushqimit dhe Mbrotjes se Konsumatorit.

Shpërndarja e mishit të kurbanit u mundësua nga grupet e punës të ngritura nga Myftinia. Pjese e grupit të punës si dhe në rolin e komisionerit ishtin të përfshirë edhe Anëtarët e Këshillit të Myftinisë së rrethit Pukë.

Pasqyra mbi numrin e familjeve të cilave u është dhuruar “Mish Kurbani,2015”

Nr Vendi i shpërndarjes Përfitues (pako) Dhuruesit
1 Pukë 450 Shoq.Istanbul,Deniz Feneri
2 Fushë Arrëz 275 Sait Fishta
3 Qerret 75 Shoq,Istanbul, Shoqa,BKI Pukë,
4 Dedaj 13 E.Baci, Fondacioni Mirësia
5 Kabash 43 Ambasada e Kuvajtit
6 Rrape(Rryp,Hadroj,Rrap) 33 Shoqta V.H.K Istanbul
7 Micoj 17 Ambasada e Kuvajtit
8 Iballe 26 Shoqata Përpjekja
9 Flet 25 Myftinia Prizren
10 Xathë 26 Myftinia Prizren
11 Blerim (Sakat) 16 Shoqata V.H.K Istanbul
12 Trun 17 Sait Fishta
                                Totali 1016 (pako mish kubani) Familje

-ASPEKTI ZYRTAR

Në muajin janar 2015 u zhvillua mbledhja e pare e Këshillit të Myftinisë së rrethit Pukë ku u miratua Analiza e Punës Për Vitin 2014 si dhe Plani i Punës Për Vitin 2015.

Myftiu i Tiranes Ylli Gurra gjate nje vizite zyrtare ne Myftinine Puke (28.3.2015)
Myftiu i Tiranes Ylli Gurra gjate nje vizite zyrtare ne Myftinine Puke (28.3.2015)

Më 28.03.2015 Myftiu i Pukës Gëzim Kopani priti në një vizitë zyrtare Kryetarin e Këshillit të Përgjithshëm të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë njëherazi edhe Myftiu i Tiranës Ylli Gurra.Donatorin e Xhamisë Qerret Sait Fishta etj.Po në të njëten datë Myftiu Gëzim Kopani priti në një takim Atasheun për Çeshtjet Fetare pranë Ambasadës Turke Tiranë Shaban Ishlek.20150621_173135558d952165544.jpg

02.06.2015
02.06.2015

11798150_10203461902228747_1274517903_n

IMG_3893 IMG_3922

 

 

Më 21 prill 2015 Myftiu Gëzim Kopani i shoqeruar nga disa anëtarë të Këshillit të Myftinisë Pukë zhvilluan një vizitë në Myftininë e Prizrenit nga ku u priten nga Myftiu Lufti Ballëk.

Më 2 qershor 2015 Myftininë e rrethit Pukë e vizitoi N/Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqiperisë Bujar Spahiu, dhe Kancelarti i KMSH-së Ylli Cikalleshi.Me datë 21.06.2015 Myftininë e rrethit të Pukës e vizitoi Atasheun e Ambasadës së Kuvajtit Faisal Al Baker.

Në kuadër të fëstës së Fiter Bajramit Myftinit & Kuban Bajramit Myftinia e rrethit Pukë organizoi familjen e dy namazeve si dhe pritjet zyrtarë për institucionet dhe organizatave të ndryshmë shoqërore në rrethin e Pukës.

Më 29 korrik 2015 Myftininë e rrethit të Pukës e vizitoi kryetari i Fondacionit “Mirësia” Tiranë Korab Kaja. Ky fondacion përveç projekteve sociale gjatë muajit Ramazan dhe të festës së Kurban Bajramit prej 3 vitesh mbeshtet jetimet e rrethit të Pukës. Me këtë rast Myftiu Gëzim Kopani në emer të Myftinisë së rrethit Pukë i dorzoi një falenderim për ndihmen e dhënë jo vetem Myftinisë por edhe shumë familjeve në nevojë.

Nga mbledhja e Keshillit te Myftinise Puke 8.8.2015
Nga mbledhja e Keshillit te Myftinise Puke
8.8.2015
Nga mbledhja e Keshillit te Myftinise Puke
Nga mbledhja e Keshillit te Myftinise Puke

Pas zgjedhjeve të Anëtarëve të Këshillave të Xhamiave në rrethin e Pukës  me datë 08.08.2015 u bë konsituimi i Anëtarëve të ri të Këshillit të Myftinisë së rrethit Pukë.

Me datë; 17.8.2015 Myftiu Gëzim Kopani i shoqeruar nga disa anëtarë të Këshillit të Myftinis së rrethit Pukë zhvilloi një vizitë zyrtare në Bashkin e Pukës ku uroi kryetarin e ri të Bashkisë Pukë Gjon Gjonaj për detyren e re.11998178_10203674691788353_350374243_n.jpg

Gjate takimit zyrtar zhvilluar me Myftiun Gezim Kopani 25.9.2015
Gjate takimit zyrtar zhvilluar me Myftiun Gezim Kopani 25.9.2015

 

Po të njeten vizitë Myftiu Gëzim Kopani zhvilloi me datë;11.09.2015 në Bashkinë e Fushë Arrëzit ku uroi kryetarin e ri të kësaj Bashkie Fran Tuci për detyren e re.

Me datë; 25.09.2015 Myftininë e rrethit Pukë e vizituan përfaqsues të shoqatës “Deniz Feneri” nga Turqia.

-ASPEKTE TË TJERA

 

Me propozimin e Myftinisë së rrethit Pukë është bërë e mundur dhenia e titullit “Qytetar Nderi” pas vdekjes imam Qazim Nushi nga Komuna Qerret,Pukë. Në këtë kuadër më datë;23 maj 2015 Myftinia e rrethit Pukë zhvilloi seminarin me titull: “Vlerat Kulturore nën ndriçimin dijes Islame” ku u bë dorzimi i titullit familjarëve të imam Qazim Nushi. Për kontributin e dhënë në rrethin e Pukës dhe me propozimin e Myftinisë Pukë Këshilli i Bashkisë Pukë i akordoi titullin “Mirënjohja e qytetit” Shoqatës Istanbul.

Më datë 29 maj 2015 xhemati i Xhamisë së Re Pukë dhe jo vetem u detyruan të mbrojnë me protest tentativen e një qytetari i cili me pa të drejte tentoi të mbyllë rrugen e xhamisë Pukë. Ndërkoh çeshtja i kaloi organeve kopetente. Në lidhje me token e xhamisë Myftinia Pukë ,   DSC_0680

Ftesa
Ftesa

Myftinia e rrethit Pukë ka bërë të gjitha përpjekjet për rrëgullimin e dokumentet e duhura në lidhje me sipërfaqen e tokës si dhe të xhamisë së re Pukë. Edhe këtë vit Myftinia Pukë ka bërë aplikimin tek ALUIZNI sipas udhëzimeve të KMSH-së për legalizimin e xhamisë së re Pukë.

Gjatë vitit 2015 janë bërë dy emrime në postin si Myezin dhe N/Ndihmes imam në Xhaminë e Iballës si dhe një përson tjeter i cili do mbuloje aktivitet fetare në Fushë Arrëz dhe Kryezi. Po ashtu për shkak të lënjes së punës nga imami i xhamisë Pukë janë bërë dy emrime të komanduar në Xhaminë e re Pukë.Myftinia e rrethit Pukë gjatë vitit 2015 ka bërë regjistrimin e numrit të besimtarëve në fshatrat: Rrape, Flet ,Xathë.Për ritjen e aktiviteteve islame në rrethin e Pukës Myftinia e rrethit Pukë ka perpiluar projek ide zhvillimore duke ndertuar qendra të reja si dhe xhami.20151006_110604.jpg

Në këtë kuadër Myftinia e rrethit Pukë ka kërkuar “Pelqimin” e Bashkisë Pukë për ndërtimin godinës së Myftinisë së rrethit Pukë pranë Xhamisë së re Pukë. Po ashtu janë marr “Pelqime” edhe per 1.Rindertimin e Xhamisë Kodër Hanit, Dhomë Muze, si dhe të një “Han Restorant” në Kodër Hani. 2. Ndërtimin e një xhamie në Rrapë si dhe rindërtimin e Xhamisë së fshatit Kabash.

Ndërkoh punimet në xhamin e fshatit Qerret ka vijuar edhe gjatë këtij viti. Tashmë ka përfunduar ndërtimi i xhamisë ndërkoh kan ngelur punimet si; vendosja e dritareve,dyerve

Mimberi, ndriçimi etj.

-Aspekti financiar

Te dhenat financiare jane te pasqyruara ne “librin e finances” dhe informacioni mbi kete i perkasin vetem KMSH-se dhe Keshillit te Myftinise se rrethit Puke.

Përgatiten

Myftiu

Gëzim Kopani

Sekretari i Këshillit të Myftinisë Pukë

 Afrim Laçi                                                                        

Leave a Reply