Publikime në webfaqe

Ketu do gjeni publikimet e aktiviteteve te

Myftinise se rrethit Puke ne WEB FAQE  te ndryshme

______________________________________

-Shqipëria feston sot Fiter Bajramin, urime nga të gjitha rrethet, përcillen mesazhe të forta kundër terrorizmit! (sot.com.al)

http://www.sot.com.al/aktualitet/shqip%C3%ABria-feston-sot-fiter-bajramin-urime-nga-t%C3%AB-gjitha-rrethet-p%C3%ABrcillen-mesazhe-t%C3%AB

-25-vjetori i rifillimit të Myftinisë dhe besimit islam në Pukë

http://www.veteraniobvl.org/html/news/157.php

Përkujtohet 25 vjetori i riorganizimit të Myftinisë së rrethit Pukë

http://www.kmsh.al/al/2016/05/perkujtohet-25-vjetori-i-riorganizimit-te-myftinise-se-rrethit-puke/

Përkujtohet 25 vjetori i riorganizimit të Myftinisë së rrethit Pukë

http://forumivizitor.forumo.org/t4700-perkujtohet-25-vjetori-i-riorganizimit-te-myftinise-se-rrethit-puke

25-vjetori i rifillimit të Myftinisë dhe besimit islam në Pukë

http://veteraniobvl.org/html/news/157.php

-Shqipëri, Myftiu i Pukës Gëzim Kopani: Mos të lejmë vakume që mund të shfrytëzohen nga njerëz negativ. (rtvislam.com)

http://www.rtvislam.com/artikulli.php?id=42284

-Cikli Bukuritë e Besimit Islam ndalet në qytetin e Pukës

http://www.kmsh.al/al/2015/11/cikli-bukurite-e-besimit-islam-ndalet-ne-qytetin-e-pukes/

Imam Qazim Nushi afro 40 vjet në sherbim të islamit në xhaminë e fshatit Qerret të Pukës.

http://gezim-kopani.blogspot.al/2015/12/imam-qazim-nushi-afro-40-vjet-ne.html

-Perkujtohet Profeti Muhammed a.s. ne qytetin e Pukes (kmsh.al)

http://www.kmsh.al/al/2015/03/perkujtohet-profeti-muhamed-a-s-ne-qytetin-e-pukes/

-Perkujtohet Profeti Muhammed a.s ne qytetin e Pukes ( dritaislame.al)

http://www.dritaislame.al/perkujtohet-profeti-muhamed-a-s-ne-qytetin-e-pukes/

-Përkujtohet Profeti Muhamed a.s. në qytetin e Pukës (islampress.info)

http://islampress.info/2015/03/30/perkujtohet-profeti-muhamed-a-s-ne-qytetin-e-pukes/

– Bruçaj në Pukë: Islami është fe e paqes (kosova-sot.info)

http://www.kosova-sot.info/lajme/89029/brucaj-ne-puke-islami-eshte-fe-e-paqes/

-Perjetesisht me ty (pukatv.tv)

http://pukatv.tv/?p=3161

-Perjetesisht me ty ne qytetin e Pukes (shoqataistanbul.org)

http://shoqataistanbul.org/perjetesisht-me-ty-ne-puke/

-Perjetesisht me ty ne qytetin e Pukes (Star Plus Tv)

http://www.starplus-tv.com/sociale/item/4945-perjetesisht-me-ty-ne-qytetin-e-pukes

-Perkujtohet Profeti Muhamed a.s. ne qytetin e Pukes (forumivizitor.forumo.org)

http://forumivizitor.forumo.org/t4369-perkujtohet-profeti-muhamed-a-s-ne-qytetin-e-pukes

-Perkujtohet Profeti Muhammed a.s ne qyetin e Fushe-arrezit

http://www.dritaislame.al/perkujtohet-profeti-muhamed-a-s-ne-qytetin-e-fushe-arrezit-2/

-Perfaqesuese te Zyres se Gruas takim me grate ne qytetin e Pukes

http://www.dritaislame.al/perfaqesuese-te-zyres-se-gruas-takim-me-besimtaret-e-pukes/

-Përfaqësuese të Zyrës së Gruas zhvilluan një takim me besimtaret e Pukës

http://www.kmsh.al/al/2015/01/perfaqesuese-te-zyres-se-gruas-takim-me-besimtaret-e-pukes/

-Roli i klerit musliman në Pukë për liri e pavarësi (orientalizmi.wordpress.com)

https://orientalizmi.wordpress.com/2014/11/28/roli-i-klerit-musliman-ne-puke-per-liri-e-pavaresi/

-Perhapja e besimit mysliman ne rrethin e Pukes nder vite 1523-1990

http://zaninalte.al/2014/08/perhapja-e-besimit-mysliman-ne-rrethin-e-pukes-nder-vite-1523-1990/

-Roli i klerit mysliman ne Puke per Liri e Pavaresi

http://zaninalte.al/2013/12/roli-i-prijesve-myslimane-te-pukes-per-liri-e-pavaresi/

-Roli i klerit mysliman ne Puke per Liri e Pavaresi

http://www.dritaislame.al/roli-i-klerit-mysliman-puke-per-liri-e-pavaresi/

-Puke, Myftinia aktivitet per 70 vjetorin e clirimit

http://www.dritaislame.al/puke-myftinia-aktivitet-per-70-vjetorin-e-clirimit/

Myftinia Pukë zhvillon seminarin “Mirësevjen Ramazan!”

 http://www.kmsh.al/al/?p=2622

-Nga vizita e Myftiut të Shkodrës në Myftininë e Pukës(myftinia-shkoder.org)

http://www.myftinia-shkoder.org/old-myftinia-shkoder.org/430.html

-Publimim ne webet e KMSH-se Myftinia Puke, Program i madh festiv ne perkujtim te Profetit Muhammed a.s.

http://www.dritaislame.al/myftinia-puke-program-i-madh-festiv-ne-perkujtim-te-profetit-muhamed-a-s/

-Publikim ne webet e KMSH-se Nenkryetari z.Gazmend Aga vizite pune ne Myftinine e Pukes

http://www.kmsh.al/al/?p=1919

-Publikim ne PTV i aktivitetit Hz.Muhammed a.s. Krenaria e Njerezimit

http://pukatv.tv/?p=1771

 -Publikim i aktiviteti Hz.Muhammed a.s. Krenaria e Njerezimit

http://medresejatirane.com/portfolio/program-ne-qytetin-e-pukes-me-rastin-e-ditelindjes-se-profetit-muhammed-a-s/

-Publikim i aktivitetit “Hz,Muhammed a.s. Krenaria e Njerezimit”

http://sema.edu.al/program-ne-qytetin-e-pukes-me-rastin-e-ditelindjes-se-profetit-muhammed-a-s/

-Përkujtohet profeti Muhamed a.s. në qytetin e Fushë-Arrëzit

http://www.dritaislame.al/perkujtohet-profeti-muhamed-a-s-ne-qytetin-e-fushe-arrezit/

-Nënkryetari i KMSH-së Bujar Spahiu, vizitë pune në Myftininë e Pukës (kmsh.al)

http://www.kmsh.al/al/2013/06/nenkryetari-i-kmsh-se-bujar-spahiu-vizite-pune-ne-myftinine-e-pukes/

-Myftinia e Pukës përkujton Profetin Muhamed në qytetin e Fushë Arrëzit

http://pukatv.tv/?p=1709

– Myftinia Pukë vazhdon të ndihmojë familjet në nevojë.

http://pukatv.tv/?p=1100

– Promovohet libri “Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira”

http://www.dritaislame.al/promovohet-libri-shaban-rexhe-ahmeti-njeriu-i-puneve-te-mira/

-Myftinia Puke dhe shoqata Istanbul ne ndihme te familjeve te varfra

http://shoqataistanbul.org/aty-ku-fjala-ska-me-peshe/

– U promovua libri “Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira.”

http://www.islami-puke.org/t4131-u-promovua-libri-shaban-rexhe-ahmeti-njeriu-i-puneve-te-mira

-“Shaban Rexhë Ahmeti, Njëriu i punëve të mira”, promovohet libri i autorit Idriz Ahmeti

http://pukatv.tv/?p=852

-Nesër Kurban Bajrami. Myftiu Gëzim Kopani mesazh urimi për besimtarët

http://pukatv.tv/?p=413

-Shoqata “Istanbul” shtron yftare edhe në qytete të tjera…

http://shoqataistanbul.com/2013/08/07/shoqata-istanbul-shtron-yftare-edhe-ne-qytete-te-tjera/

– Myftinia Pukë dhe Medreseja e Shkodrës iftar për agjëruesit pukjanë

http://www.dritaislame.al/myftinia-puke-dhe-medreseja-e-shkodres-iftar-per-agjeruesit-pukjane/

-Myftinia Puke, seminar kushtuar nates se Miraxhit

http://www.dritaislame.al/myftinia-puke-seminar-kushtuar-nates-se-miraxhit/

 Sadik Prishtina Hoxha ne kujtesen e pukjaneve

http://www.islamgjakova.net/artikulli.php?id=5978

Intervistë me imam Mr. Sc. Adem Ademi (Imam në rrethin e Pukës nga viti 1992-1994)

http://www.dritaislame.al/puka-qyteti-qe-vuante-mungesen-e-xhamise/

Xhamia e fshatit Iballe

http://www.dritaislame.al/xhamia-e-fshatit-iballe-puke/

Roli i klerit mysliman në Pukë për Liri e Pavarësi

http://ekuiliber.com/roli-i-klerit-mysliman-ne-puke-per-liri-e-pavaresi/

Teme ne te cilen permendet Puka

http://fgulen.com/al/konferenca/21745-Ma-Genti-Kruja-Sociolog-Nje-veshtrim-historik-mbi-tolerancen-dhe-mirekuptimin-nderfetar-ne-Shqiperi

Puke,aktivet ne kujtim te hoxhallareve ne vite

http://www.dritaislame.al/puke-aktivitet-ne-kujtim-te-hoxhallareve-ne-vite/

Teme ku permendet Imam Qazim Nushi,hoxha i fshatit Qerret

http://zyraarsimorepuke.altervista.org/index.php?nav=Shkolla%20Ali%20Byty%E7i.none126

Mejtepet e Myftinise se rrethit Puke dhe kontributi i tyre per mesimin e gjuhes shqipe.

http://forumivizitor.forumo.org/t3484-mejtepet-e-myftinise-se-rrethit-puke-dhe-kontributi-i-tyre-per-mesimin-e-gjuhes-shqipe

Lista e myftinjëve të Shqipërisë (Wikipedia)

https://sq.wikipedia.org/wiki/Lista_e_myftinj%C3%ABve_t%C3%AB_Shqip%C3%ABris%C3%AB

-Puka qyteti qe vuante mungesen e xhamise

http://www.dritaislame.al/puka-qyteti-qe-vuante-mungesen-e-xhamise/

-Puke, zhvillohet simpoziumi “Shembulli i Profetit Muhamed a.s.”

http://www.dritaislame.al/puke-zhvillohet-simpoziumi-shembulli-i-profetit-muhamed-a-s/

Prane familjeve te prekura nga termeti

Pas termetit te dates 26 nentorit 2019 dhe apelit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise per solidarizim ne ndihme te familjeve te prekura nga termeti, edhe Myftinia Puke sebashku me donator vendas dhe jo vetem ka qene prane familjeve te prekura nga termeti ne; Thuman, Kurbin e Bubq. Pas termetit Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka […]