Nis ne Puke aktiviteti me titull “Namazi i femijeve”

Sot ne xhamin e qytetit te Pukes ka nisur aktiviteti me titull: “Namazi i femijeve”. Ne kete aktivitet moren pjese20161120_114346 femijet e kursit te Mejtepit Puke dhe jo vetem te cilet pasi moren disa njohuri te shkurta mbi fene islame zhvilluan disa lojra zbavitese.

Qellimi i ketij aktiviteti eshte afrimi i femijeve te familjeve myslmane me shume me xhamin dhe dijen islame nepermjet arketimit dhe mesimit praktik te fese islame.

Ky aktivitet u krijua nga Myftiu i Pukes  Gezim Kopani dhe pritet qe gjate  vitit 2017 te marr nje shtrirje edhe me te gjere.

Puke 20.11.2016

20161120_111044 20161120_111159 20161120_11215920161120_114346

Leave a Reply

Njoftim per marrjen e Lejes se Zhvillimit per rindertimin e xhamise se Koder Hanit

Myftinia Puke njofton besimtaret se dje me vendim nr.18 date; 04.12.2018, eshte marr “Leja e Zhvillimit” nga Bashkia Puke per rindertimin e xhamis se vjeter te Koder Hanit. Sipas maveshjes me KMSH, xhamia sponsorizohet dhe ndertohet nga Fondacioni Miresia. Me lejen e Zotit, ne pak kohe ose dite , ne vartesi te ecjes se proceduarave […]