Me date 09 Korrik 2013 presim muajin e shejte “Ramazan”

09 korrik 2013 Dita e pare e muajit te shejte Ramazan

09 korrik 2013 Dita e pare e muajit te shejte Ramazan

Leave a Reply

U zhvilluar ne qytetin e Pukes nje takim me Forumin e Gruas Myslimane

Kryetarja e Forumit te Gruas Myslimane prane Myftinise Puke Erjola Kopani ka zhvilluar nje takim me aktivistet e Forumit te Gruas Myslimane te qytetit te Pukes, Fushe Arrezit dhe fshatit Qerret. Ne kete takim kryetar e FGM-Puke Erjola Kopani ftoj aktivistet qe te bashkepunojme me njera tjeteren me qellim thirrjen ne rrugen e islamit te […]