Këtu do shikoni fotografi të aktiviteteve që zhvillon Myftinia e rrethit Pukë (Kliko ketu)

Këtu do shikoni fotografi të aktiviteteve që zhvillon
Myftinia e rrethit Pukë

 

 

 

Ne ndihme te familjes "Lusha" ne Puke. 29.12.2013

Ne ndihme te familjes “Lusha” ne Puke.
29.12.2013

Gjate promovimit te librit "Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira" 27 nentor 2013Gjate promovimit te librit “Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira”
27 nentor 2013

 

 

Gjate promovimit te librit "Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira" 27 nentor 2013

Gjate promovimit te librit “Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira”
27 nentor 2013

Gjate promovimit te librit "Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira" 27 nentor 2013Gjate promovimit te librit “Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira”
27 nentor 2013

 

Gjate promovimit te librit "Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira" 27 nentor 2013

Gjate promovimit te librit “Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira”
27 nentor 2013

 

Gjate promovimit te librit "Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira" 27 nentor 2013

Gjate promovimit te librit “Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira”
27 nentor 2013

 

Gjate promovimit te librit "Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira" 27 nentor 2013

Gjate promovimit te librit “Shaban Rexhe Ahemti, Njeriu i puneve te mira”
27 nentor 2013

 

Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe perfaqsuesi i Diyanetit Turke Isa Kose duke shperndar mish kurbani.16.10.2013Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe perfaqsuesi i Diyanetit Turke Isa Kose duke shperndar mish kurbani.16.10.2013

Pergatitja e mishit te Kurbanit 15.10.2013

Pergatitja e mishit te Kurbanit 15.10.2013

Iballe

Iballe

Shperndarja e mishit te kurbanit 2013. Ne fotografi Gezim Kopani dhe Isa Kose

Shperndarja e mishit te kurbanit 2013. Ne fotografi Gezim Kopani dhe Isa Kose

Duke shperndare mish kurbani ne Fush-arrez. 15.10.2013

Duke shperndare mish kurbani ne Fush-arrez.
15.10.2013

Myftiu Gezim Kopani ne pritje te delegacionit te Famullise Puke 15.10.2013

Myftiu Gezim Kopani ne pritje te delegacionit te Famullise Puke 15.10.2013

Pritjet zyrtare per Festen e Kurban Bajramit  15.10.2013

Pritjet zyrtare per Festen e Kurban Bajramit
15.10.2013

Pritjet zyrtare per Festen e Kurban Bajramit  15.10.2013

Pritjet zyrtare per Festen e Kurban Bajramit
15.10.2013

Kurban Bajrami xhamia e Pukes  15.10.2013

Kurban Bajrami xhamia e Pukes
15.10.2013

Kurban Bajrami ne Xhamin e Pukes 15.10.2013

Kurban Bajrami ne Xhamin e Pukes 15.10.2013

Nga punimet ne xhamin e fshatit Qerret. Tetor 2013

Nga punimet ne xhamin e fshatit Qerret. Tetor 2013

Nga punimet ne xhamin e fshatit Qerret. Tetor 2013

Nga punimet ne xhamin e fshatit Qerret. Tetor 2013

Nga punimet ne xhamin e fshatit Qerret. Tetor 2013

Nga punimet ne xhamin e fshatit Qerret. Tetor 2013

Nga punimet ne xhamin e fshatit Qerret. Tetor 2013

Nga punimet ne xhamin e fshatit Qerret. Tetor 2013

Nga punimet ne xhamin e fshatit Qerret. Tetor 2013

Nga punimet ne xhamin e fshatit Qerret. Tetor 2013

Imam Gezim Kopani ne hytben e  Fiter Bajramit . Xhamia Puke 08.08.2013

Imam Gezim Kopani ne hytben e
Fiter Bajramit . Xhamia Puke
08.08.2013

 

Fiter Bajrami ne Xhamin e Pukes  08.8.2013

Fiter Bajrami ne Xhamin e Pukes
08.8.2013

Drejtues te PS gjate urimit te bere me rastin e Fiter Bajramit ne Myftinine  e Pukes  08.8.2013

Drejtues te PS gjate urimit te bere me rastin e Fiter Bajramit ne Myftinine e Pukes
08.8.2013

Zyrtaret e Famullis Puke duke uruar Myftiun e Pukes me rastin e Fiter Bajramit  08.8.2013

Zyrtaret e Famullis Puke duke uruar Myftiun e Pukes me rastin e Fiter Bajramit
08.8.2013

Iftar per naten e Kadrit 3.8.2013

Iftar per naten e Kadrit 3.8.2013

Iftari i shtruar me rastin e nates se Kadrit 03.08.2013

Iftari i shtruar me rastin e nates se Kadrit 03.08.2013

Seminar 2 gusht 2013

Seminar 2 gusht 2013

2 gusht 2013

2 gusht 2013

Seminar kushtuar nates se Kadrit 02.08.2013

Seminar kushtuar nates se Kadrit
02.08.2013

korrik 2013

korrik 2013

Duke shperndar pako me ushqime per familjet e varfra. Korrik 2013

Duke shperndar pako me ushqime per familjet e varfra. Korrik 2013

Duke shperndar pako me ushqime per familjet e varfra. 01.08.2013

Duke shperndar pako me ushqime per familjet e varfra. 01.08.2013

Iftar, Puke 29.07.2013

Iftar, Puke 29.07.2013

Dorian Demetja

Dorian Demetja

N/Kryetari i KMSH Bujar Spahiu

N/Kryetari i KMSH Bujar Spahiu

Ndeshja miqesore, Xhemati i Xhmise Puke me xhematin e Xhamise Mamurrasit

Ndeshja miqesore, Xhemati i Xhmise Puke me xhematin e Xhamise Mamurrasit

Nga mbledhja e Keshillit te Myftinise Puke Date 06.07.2013

Nga mbledhja e Keshillit te Myftinise Puke
Date 06.07.2013

N/Kryetari i KMSH-se Bujar Spahiu gjate nje vizite ne Myftine e Pukes.

N/Kryetari i KMSH-se Bujar Spahiu gjate nje vizite ne Myftine e Pukes.

Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe n/Kryetari i KMSH-se Bujar Spahiu. Dt.18.6.2013

Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe n/Kryetari i KMSH-se Bujar Spahiu.
Dt.18.6.2013

Puke, seminar kushtuar nates se Miraxhit

Puke, seminar kushtuar nates se Miraxhit

Puke, seminar kushtuar nates se Miraxhit 05/06/2013

Puke, seminar kushtuar nates se Miraxhit
05/06/2013

Nata e Miraxhit ne Xhamin e qytetit te Pukes. 5/06/2013

Nata e Miraxhit ne Xhamin e qytetit te Pukes.
5/06/2013

Bisede fetare per naten e Miraxhit ne Xhamin e Pukes.

Bisede fetare per naten e Miraxhit ne Xhamin e Pukes.

Bisede fetare pas namazit te Ikindise me Xhematin e Pukes

Bisede fetare pas namazit te Ikindise me Xhematin e Pukes

Bisede fetare per naten e Miraxhit ne Xhamin e Pukes.

Bisede fetare per naten e Miraxhit ne Xhamin e Pukes.

Takim ne fshatin Qerret per naten e Miraxhit

Takim ne fshatin Qerret per naten e Miraxhit

Takim ne fshatin Qerret per naten e Miraxhit

Takim ne fshatin Qerret per naten e Miraxhit

Takim per naten e Miraxhit ne Fush-arrez.

Takim per naten e Miraxhit ne Fush-arrez.

Myftiu Gezim Kopani gjate emisionit "Fjale Zemre" me gazetarin Armir Mehaj

Myftiu Gezim Kopani gjate emisionit “Fjale Zemre” me gazetarin Armir Mehaj

Xhamia Kryezi
Xhamia Kryezi
Xhamia e fshatit Iballe
Xhamia e fshatit Iballe
Xhamia e re Puke
Xhamia e re Puke
Xhamia Koderhani (Viti 1916)
Xhamia Koderhani (Viti 1916)
Xhamia Koderhani
Xhamia Koderhani
Xhamia e Qerret
Xhamia e Qerret
Xhamia e Kabash
Xhamia e Kabash
Xhamia Rrape
Xhamia Rrape
Xhamia Micoj
Xhamia Micoj
Xhamia Micoj brenda
Xhamia Micoj brenda

Leave a Reply

Ne kuader te Mevludit Zyra e Gruas zhvilloj nje takim ne grate e qytetit te Pukes

Ne kuader te muajit te Mevludit Zyra e Gruas pran Myftinise Puke ne bashkepunim me Zyren e Gruas te KMSH-se organizoj nje takim me disa nga grat e xhematit te xhamise se qytetit te Pukes. Takimi u hap me disa ajete Kur’anore per te vijuar me fjalen pershendetese te pergjegjeses se Zyres se Gruas prane Myftinise […]