Njoftim: Neser 18 shkurt 2021 eshte nata e pare e mire

Ramazan,Kader

Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se neser date 18 shkurt 2021 eshte nata e pare e mire “Regaib”. Syfyri per diten e neserme mbyllet ne oren 04:55 , ndersa iftari behet ne oren 17:24.

Per te mesuar me shume rreth kesaj nate ju ftojme te klikoni ne kete link: http://myftiniapuke.org/?p=2381

Leave a Reply

Zhvillohet mbledhja e radhes e Keshillit te Myftinise Puke

Myftinia Puke zhvilloj me date 20 shkurt 2021 mbledhjen e radhes te Keshillit. Ne mbledhje u diskutua Analiza vjetore e punes per vitin 2020, Plani vjetor i punes per vitin 2021. Pasi u diskutuan disa çeshtje , keshilli mirtoj analizen dhe planin e punes per vitin 2021. Per me shume kliko ne kete link: http://myftiniapuke.org/?page_id=12296 Share