Njoftim

Myftinia Puke njofton se:

1. Duke pasur parasysh mungsen e imamit ne xhamin e fshatit Qerret Puke, Myftinia Puke ka vendos qe imam Beser Sokoli te qarkulloj (trasferim) per nje kohe te papercaktuar nga xhamia e qytetit Puke ne xhamin e fshatit Qerret Puke. Nderkohe faljen e xhumas ne qytetin e Pukes do mbulohet nga Myftiu Gezim Kopani
2. Imam Erjon Laçi sipas kerkeses se tij do jap kontribut vullnetar si imam i jashtem. Sipas nevojave Myftinia Puke do aktivizoj personin ne fjale ne kryerjen e sherbimeve fetare neper rreth.
3. Fatjet Laçi aktivizohet si Muezin ne xhamin e Koder Hanit Puke
4. Sabah Qarri eshte kujdestar (perkujdesje) prane xhamise se fshatit Qerret , ndersa Natasha Qarri aktivizohet sanitare e xhamise se ketij fshati. Nderkoh vullnetarisht eshte aktivizuar si ndihmes dhe Ardit Toska.

Leave a Reply

Myftinia Puke ndihman disa famije ne fshatin Blerim dhe Trun

Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga drejtori i Fondacionit Miresia shperndan disa soba, batanija dhe jorgan ne fshatin Blerim dhe ne fshatin Trun te Pukes. Ne fund te ketij projekti perfituan 100 familje ne; Puke, Rrape, Flet, Blerim, Trun etj. Me kete rast Myftiu Gezim Kopani falenderoj per bashkepunimin drejtorin e fondacionit Miresia […]