Njoftim:Neser 28 tetor 2020 eshte Ditelindja e Profetit Muhammed a.s.

Muhammed
Njoftim:
Myftinia Puke njofton besimtaret se neser date 28 tetor 2020 eshte Ditelindja e Profetit Muhammed a.s.
Me kete rast e gjithe bota muslimane kujton jeten dhe keshillat e Profetit Muhammed a.s. me qellim praktikimin e tyre gjate jetes.

Leave a Reply

Ne kuader te Mevludit Zyra e Gruas zhvilloj nje takim ne grate e qytetit te Pukes

Ne kuader te muajit te Mevludit Zyra e Gruas pran Myftinise Puke ne bashkepunim me Zyren e Gruas te KMSH-se organizoj nje takim me disa nga grat e xhematit te xhamise se qytetit te Pukes. Takimi u hap me disa ajete Kur’anore per te vijuar me fjalen pershendetese te pergjegjeses se Zyres se Gruas prane Myftinise […]