Falet namazi i Kurban Bajrami ne qytetin e Pukes

WhatsApp Image 2020-07-31 at 00.25.04

Eshte kryer falja e namazit te Kurban Bajramit ne qytetin e Pukes. Falja e namazit u krye duke respektuar rreguallat protokllora te ceremonise se Kurban Bajramit por dhe te rregullave te diktuar nga covid-19. Ritet fetare u drejtuar nga imami i xhamise Beser Sokoli dhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili nder te tjera ne hytben e Bajramit tha: “Kudo qe te jemi te adhurojme e ta falenderojme Allahun xh.sh. i cili na ka dhene kete jete qe te kujdesimi per te, duke ju larguar harameve, dhe te jemi prej atyre qe kryejme pune te mira. Sa te mundemi te ndihmojme te tjeret dhe te duam e te respektojme njeri tjeterin. ” Tha nder te tjera Myftiu i Pukes Gezim Kopani

WhatsApp Image 2020-07-31 at 00.24.53 (1) WhatsApp Image 2020-07-31 at 00.24.55 WhatsApp Image 2020-07-31 at 00.25.01 WhatsApp Image 2020-07-31 at 00.25.04 (1) WhatsApp Image 2020-07-31 at 00.25.05 WhatsApp Image 2020-07-31 at 00.25.06

LINDJA E PROFETIT, PIKË KYÇE NË HISTORINË E NJERËZIMIT

Për këtë vit, tetori i datës 28 shënon lindjen e bekuar, lindjen e vulës së profetëve, Hz. Muhamed (s.a.s.). Të gjithë kombet e popujt e ndryshëm, sipas rastit e vendit, festojnë ditëlindjen e njerëzve të tyre me zë, të dalluar për vepra trimërie, bamirësie, letrare, filozofike e shkencore, duke i shërbyer jo vetëm kombeve përkatëse, […]