Njoftim: Me dt.16.10.2019 zhvillohet ceremonia e fillimit te rindertimi te xhamise Koder Hani Puke

Banner i fteses se Xhamise se Koder Hanit

Njoftim

Myftinia Puke njofton besimtaret se neser date 16 tetor 2019, ora: 09:30, Komuniteti Mysliman i Shqiperise Myftinia Puke organizon ceremonin e nisjes se punimeve te Rindertimit te Xhamise se vjeter te Koder Hanit Puke.
Me kete rast Myftinia Puke fton besimtaret qe ti bashkohen ceremionise se nisjes se punimeve.

Programi:
Kendim Kur’ani, Fjale pershendetese nga; Gezim Kopani Myfti i Pukes , H.Bujar Spahiu Kryetar i Komunitetit Mysliman te Shqiperise, Gjon Gjonaj Kryetar i Bashkise Puke, Giovani Fiochi Famullitar i Kishes Katolike Puke, Korab Kaja drejtor i Fondacionit “Miresia”.
Ceremonia e nisjes se punimeve.
Ju mirepresim !

Leave a Reply

Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloj nje takim me nxenesit e Mejtepit Puke

Sot 16 nentor 2019, Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloj nje takim ne Mejtepin e Pukes. Takimi filloj me grupin e pare te ketij Mejtepi ku zhvilloj nje ore mesimi ne forme takimi dhe bisede per te vijuar me pas takimin me grupin e dyte te Mejtepit. Aktualisht ne rrethin e Pukes jane te hapura […]