Vijon me sukses kurset islame ne rrethin e Pukes

Vijon me sukses kurset islame (Mejtep) ne rrethin e Pukes. Me fillimin e vitit te ri shkollore 2019-2020 edhe Myftinia Puke rinisi kurset islame ne rrethin e Pukes. Per shikuar vijimin e ketyre Mejtepeve, Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloj disa takime ne keto Mejtepe duke i nxitur femijet ne mesimet islame por edhe ate shkencore. Po ashtu Myftiun njoftoj nxenesit per aktivitetin qe Myftinia Puke ne bashkepunim me te tjere do organizoj me date 5 tetor 2019 ne xhamin e qytetit te Pukes. Aktualisht vijon mesimi islame ne Mejtepin e Pukes, Fushe Arrezit, Rrapes, Qerretit etj.

Fotografi e bere gjate zhvillimit te nje ore mesimi nga Myftiu i Pukes ne Mejtepin e Xhamise se fshatit Qerret-Puke

Fotografi e bere gjate zhvillimit te nje ore mesimi nga Myftiu i Pukes ne Mejtepin e Xhamise se fshatit Qerret-Puke

Leave a Reply

Zhvillohet mbledhja e radhes e Keshillit te Myftinise Puke

Sot me date 12 janar 2020 eshte zhvilluar mbledhja e radhes e Keshillit te Myftinise Puke. Pas hapjes se mbledhjes me disa ajete Kur’anore mbledhja vijoj me miratimin e rendit te dites. Gjate kesaj mbledhje anetaret e Keshillit vlersuan pune e bere gjate vitit 2019 si dhe hodhen disa ide per aktivitet qe Myftinia Puke […]